Εστίαση

Ο κλάδος της εστίασης αποτελεί κινητήριο μοχλό της οικονομίας στη χώρα μας. Σπούδασε στην ΑΝΚΟ σε ένα από τα ταχύρυθμα τμήματα της εστίασης και γίνε και εσύ επαγγελματίας του κλάδου.

Ομορφιά & Spa

Σε έναν αναπτυσσόμενο κλάδο όπως είναι η ομορφιά-σπα η ζήτηση για εξειδικευμένο προσωπικό είναι μεγάλη. Σπούδασε σε ένα από τα ταχύρυθμα τμήματα της ΑΝΚΟ και γίνε κομμάτι του μαγευτικού αυτού κλάδου.

Ξενοδοχειακά - Τουρισμός

Ο βασικότερος κλάδος στην οικονομία της Ελλάδας είναι ο τουρισμός. Στην ΑΝΚΟ έχεις την δυνατότητα να σπουδάσεις σε ένα από τα ταχύρυθμα τμήματα που διαθέτουμε και να εκπαιδευτείς δίπλα σε κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Υπολογιστές - Πληροφορική

Οι γνώσεις χειρισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών αποτελούν βασικό προσόν για την ακαδημαϊκή αλλά και επαγγελματική εξέλιξη του καθενός. Στην ΑΝΚΟ έχεις την δυνατότητα να λάβεις όλες τις απαραίτητες γνώσεις που αφορά στον χειρισμό των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών αλλά και να αποκτήσεις την αντίστοιχη πιστοποίηση, αναγνωρισμένη από το Ελληνικό κράτος και την αγορά εργασίας.

Επιχείρηση

Δείτε ακόμα
GEORGE KIAOURTZIS
Απόφοιτος ταχύρρυθμου τμήματος barista

Από τις καλύτερες σχολές με αξιόλογους και υπέροχους ανθρώπους από το προσωπικό μέχρι τους απίστευτους δασκάλους που κάνουν τη δουλειά τους πάρα πολύ καλά, δίπλα σε κάθε μαθητή, χωρίς διακρίσεις, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό για εμάς.

Top