ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η σχολή Bartender της Anko στην Κω & στην Ρόδο, δημιουργεί επαγγελματίες Bartender, που μπορούν να καλύψουν με αξιοπιστία τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού Bar.

Σκοπός των σπουδών Bartending είναι να εκπαιδευτούν οι σπουδαστές να αποκτήσουν τις βάσεις για την σωστή διαχείριση του Bar, των σκευών, των υλικών, τον προγραμματισμό του έργου. Οι σπουδές προχωρούν σε πιο εξεζητημένα θέματα, σε ειδικές συνταγές cocktail, δημιουργικές γαρνιτούρες, και πρωτότυπους τρόπους σερβιρίσματος.

Συνοπτικό πρόγραμμα

  • Μηχανές Espresso
  • Θερμοσιφωνικό σύστημα μηχανής και multiboiler
  • Ποικιλίες καφέ
  • Καβούρντισμα καφέ
  • Προεκχύλιση
  • Βάρος εκχύλισης
  • Παράγοντες που επηρεάζουν την εκχύλιση
  • Μέθοδοι ενσταλλάξεις καφέ φίλτρου
  • Βασικές αρχές αξιολόγησης espresso
  • Latte art & etching
  • Signature Drink
  • Το σωστό νερό για τον καφέ μας
Top