Free cookie consent management tool by TermsFeed

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στον Σύλλογο Αποφοίτων της Τουριστικής Σχολής Anko Ρόδου και Κω.

Ο Σύλλογός μας αποτελεί μία οικογένεια που ενώνει όλους τους συναδέλφους, χωρίς γεωγραφικούς ή χρονικούς περιορισμούς. Μέσα από τη δημιουργία του Συλλόγου μας, παίρνει ζωή ένα ευρύ επαγγελματικό και κοινωνικό δίκτυο με απεριόριστες δυνατότητες.

Σας προσκαλούμε λοιπόν με ιδιαίτερη χαρά να ενεργοποιηθείτε, να συνδεθείτε ξανά και να επανέλθετε σε επαφή με συναδέλφους, συμφοιτητές, εκπαιδευτές και φίλους ή γνωστούς σας ως ενεργά μέλη της οικογένειας ΑΝΚΟ, η οποία θα συνεχίζει να σας στηρίζει με όλα τα διαθέσιμα μέσα.

Ως Αnko, είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για την πορεία του ΙΕΚ μας, παραμένουμε προσηλωμένοι στο κοινό μας όραμα για την συνεχή ανάπτυξη και αναβάθμισή του. Μέσα από αυτόν το διαδικτυακό τόπο, θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για ζητήματα που μας απασχολούν.

Προσβλέπουμε στη συμμετοχή και τη συμβολή όλων σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πρόταση.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αποφοίτων Αnko Ρόδου.
Φωτογραφία από αποφοίτους Φωτογραφία από αποφοίτους

Σκοποί & Δράσεις του Συλλόγου Αποφοίτων

 • 1
  Η διατήρηση, η ενίσχυση και η σύσφιξη των σχέσεων των αποφοίτων.
 • 2
  Η ανάπτυξη και προβολή των Αποφοίτων σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.
 • 3
  Η δημιουργία ευκαιριών, μέσα από δραστηριότητες αλληλεπίδρασης, για την βέλτιστη γνωριμία των σπουδαστών κάθε έτους μεταξύ τους αλλά και με πρόσωπα καταξιωμένα στο χώρο τους.
 • 4
  Η οργάνωση, ενθάρρυνση και υποστήριξη της Διά Βίου Μάθησης με στοχευμένα Εκπαιδευτικά Προγράμματα και Πιστοποιήσεις, ώστε οι απόφοιτοι να είναι ενήμεροι και ανταγωνιστικοί στο συνεχώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον.
 • 5
  Η ανάδειξη ιστοριών επιτυχίας και διάκρισης σπουδαστών που αναδείχθηκαν επαγγελματικά, ή προσθέτουν αξία στην κοινωνία μας με προσωπικές πρωτοβουλίες, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για όλα τα μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων μας.

Καλλιόπη Σταμάτη

Υπεύθυνη Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας & Συλλόγου Αποφοίτων

Καλλιόπη Σταμάτη

Συνδυάζοντας την αγάπη μου για την εκπαίδευση και τον κόσμο του Hospitality & Business, διδάσκω από το 2016 στα νέα και πολλά υποσχόμενα ταλέντα στον χώρο, στο τμήμα του Hotel Management στην ΑΝΚΟ Ρόδου.

To πάθος μου για την εκπαίδευση και την άριστη παροχή υπηρεσιών, ανεξαρτήτως εθνικότητος και νοοτροπίας, με ώθησαν στο να ολοκληρώσω σπουδές ανώτατου επιπέδου στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου και κατόπιν να στραφώ στην πολλά υποσχόμενη τουριστική βιομηχανία, όπου και εργάζομαι τα τελευταία 9 χρόνια.

Ξεκίνησα την καριέρα μου στο ξενοδοχείο 5* Sheraton Rhodes Resort της Marriott όπου βρίσκομαι στην θέση της VIP & Guest Services Supervisor, την οποία διατηρώ μέχρι και σήμερα.

Επιθυμώντας να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου, προχώρησα σε πιο στοχευμένες εκπαιδεύσεις στους τομείς του Service Culture, Property Data Handling Procedures, The Welcome & Farewell, Emotional Intelligence. Το 2016 μου δόθηκε η ευκαιρία να εξερευνήσω νέες επαγγελματικές πρακτικές, μέσω ολοκλήρωσης εκπαίδευσης Cross Training στις ειδικότητες Concierge και Butler στο κορυφαίο ξενοδοχείο 5* Grande Bretagne.

Καλλιόπη Σταμάτη

Το 2017 ολοκλήρωσα επιτυχώς μια ακόμη εκπαίδευση, αυτή τη φορά μέσω του Ηοtel School the Hague/Hospitality Consultancy του Πανεπιστημίου της Χάγης με έδρα την Ολλανδία, πάνω στο Front Office Management.

Σήμερα είμαι ενεργό μέλος της Anko στην Ρόδο και Κω στα καθήκοντα της Υπεύθυνηs Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας και Συλλόγου Αποφοίτων (Career Counselor and Alumni Coordinator). Επιπλέον, έχω εκπαιδευτεί από την διεθνούς βεληνεκούς εταιρεία CIPD στο Λονδίνου στο χώρο της εκπαίδευσης επί των θεμάτων Συμβουλευτικής και Coaching.

Φωτογραφία με σπουδαστές και καθηγητές της σχολής Anko Φωτογραφία με σπουδαστές και καθηγητές της σχολής Anko
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ
Απόφοιτη Hotel Management, Anko Rhodes, 2017

Είμαι τυχερή, γιατί με δίδαξαν καθηγητές που προέρχονται από δυνατές θέσεις στον τουρισμό. Το κλειδί στην επιτυχία είναι να αγαπάς την δουλειά σου. Και την αγαπάς όταν την γνωρίζεις σε βάθος.

Top