Free cookie consent management tool by TermsFeed
ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
E-LEARNING

Η εξειδικευμένη σχολή Bartending του ΚΔΒΜ Anko Tourism Academy στην Κω & στην Ρόδο, δημιουργεί επαγγελματίες Bartenders, που μπορούν να καλύψουν με αξιοπιστία τις ανάγκες του πιο απαιτητικού Bar.

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων του ταχύρρυθμου τμήματος Bartending, οι σπουδαστές εκπαιδεύονται για να αποκτήσουν τις βάσεις για την σωστή διαχείριση του Bar, των σκευών, των υλικών, τον προγραμματισμό του έργου. Οι σπουδές προχωρούν σε πιο εξεζητημένα θέματα, σε ειδικές συνταγές cocktail, δημιουργικές γαρνιτούρες, και πρωτότυπους τρόπους σερβιρίσματος.

Σε ποιους απευθύνεται

Οι σπουδές Bartender level 1 & level 2 απευθύνονται σε νεοεισερχόμενους στον χώρο του μπάρ, σε επαγγελματίες Bartender, σε ιδιοκτήτες Bar, σε Bar manager που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις του με τις νέες τάσεις στο χώρο των Bar.

Συνοπτικό πρόγραμμα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Η Ιστορία του Μπαρ
Επαγγελματίας Bartender
Περιγραφή Εργασίας

Ο ΠΕΛΑΤΗΣ
Μελέτη Πελατολογίου
Εξυπηρέτηση Πελάτη
Διαδρομή Πελάτη
Διαχείριση Παραπόνων
Κανόνες Διαχείρισης Παραπόνων

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μπύρες
Είδη μπύρας
Σερβιρίσματα

Κρασί και αφρώδεις οίνοι
Είδη κρασιού
Ποτήρια κρασιού
Θερμοκρασίες Σερβιρίσματος
Άνοιγμα και σερβίρισμα

Αποστάγματα
Παραγωγή Αποσταγμάτων
Γευστικός Πίνακας
Γευσιγνωσία

Αποστάγματα σιτηρών
Βότκα
Τζιν
Ουίσκι

Φυτικά Αποστάγματα
Ρούμι
Τεκίλα
Μεσκάλ

Αποστάγματα Φρούτων
Μπράντυ
Κονιάκ
Μεταξά
Μπίτερς
Λικέρ
Αρωματισμένοι και ενισχυμένοι οίνοι

Ο Bartender σαν πωλητής
Τεχνικές Πωλήσεων

Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡ
Η Δομή του Bar
Τα Ποτήρια
Εργαλεία Bar/Bartender
Γαρνιτούρες Προετοιμασία
Προετοιμασία Bar
Εργασίες Ανοίγματος
Προετοιμασία υλικών
Κλείσιμο Πόστου

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΤΩΝ
Διαδικασίες Παρασκευής Ποτού
Μέθοδοι Παρασκευής Κοκτέιλ

ΚΟΚΤΕΙΛ
Ιστορία των κοκτέιλ
Η δομή των κοκτέιλ
Κατηγορίες κοκτέιλ
Κλασσικά κοκτέιλ

Έξτρα Παροχές

  1. Δώρο η στολή περιλαμβάνει ποδιά.
  2. Δωρεάν Σεμινάριο Προώθησης στην Απασχόληση, Σύνταξη Βιογραφικού, Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας
  3. Συμμετοχή στις Ημέρες Καριέρας που διοργανώνει η σχολή για την επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών. Η σχολή αναλαμβάνει την προώθηση στην απασχόληση όλων των αποφοίτων.
  4. Ειδικές τιμές σε: Μονογονεϊκές οικογένειες, Ευπαθείς Κοινωνικά ομάδες, Επαναλαμβανόμενους σπουδαστές

Λίγα λόγια για τον εισηγητή

Η Ντίνα Νικολίτση έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων, που αφορούν την σύνθεση και τα είδη cocktails αλλά και διοίκηση bar, έχοντας πλήθος πανελλήνιων διακρίσεων, ενώ έχει  επιλεχτεί  από την Διεθνή Ένωση Μπαρτεντερ (ΙΒΑ) ως επίσημη συνεργάτης για σεμινάρια Train the trainer.

Στην πορεία της στο χώρο έχει συνεργαστεί με γνωστά καταστήματα της Αθήνας, της Ρόδου και του Λονδίνου όπως το Hilton Metropole ως bar manager αλλά και το Nightjar, ψηφισμένο ως το 2ο καλύτερο cocktail bar στον κόσμο για το 2013.

Σήμερα εργάζεται στο Villa Di Mare Group ως Head Bartender – Bar Manager και ως καθηγήτρια Bartending στην τουριστική σχολή Anko Ρόδου.

Τέλος η Ντίνα Νικολίτση έχει γράψει 4 βιβλία για μπαρ τα οποία αναμένεται να εκδοθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Top