Free cookie consent management tool by TermsFeed
ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θέλεις να σώσεις τον πλανήτη με ένα νόστιμο κοκτέιλ χωρίς ενοχές;

Οι Millennials και οι Gen Zs επιβάλλουν την αλλαγή για ένα βιώσιμο μέλλον. Και αυτό δεν αφορά μόνο τα απόβλητα τροφίμων και το αποτύπωμα άνθρακα. Αλλά κα τα αγαπημένα μας cocktail.

Sustainable Bars

Η λέξη που επικρατεί σήμερα στη βιομηχανία του bar είναι η “αειφορία”. Οι barmen προσπαθούν ενεργά να μειώσουν τα απόβλητα. Απο την απαλλαγή από πλαστικά καλαμάκια έως τη μείωση του συνολικού αποτυπώματος άνθρακα του bar.
 
Και καθώς οι καταναλωτές γίνονται όλο και πιο ενήμεροι για το περιβάλλον, το βιώσιμο bartending γίνεται επιτακτικό. Βοηθά να χρησιμοποιούνται πιο φρέσκα υλικά αλλά και να αποκτήσει υψηλότερα περιθώρια κέρδους.
 
Ποιος δεν θέλει λοιπόν να σώσει τον πλανήτη με ένα νόστιμο κοκτέιλ χωρίς ενοχές;

Τι είναι τα βιώσιμα κοκτέιλ

Τα βιώσιμα κοκτέιλ είναι σε αρμονία με τη φύση. Πρόκειται για την απόρριψη λιγότερων «υπολειμμάτων» και τη χρήση όλων των δυνατοτήτων ενός συστατικού.
 
Πώς, λοιπόν, μπορείτε να εφαρμόσετε τη βιωσιμότητα στη δική σας τέχνη; Πώς δημιουργείτε κοκτέιλ μηδενικών αποβλήτων που έχουν ωραία γεύση;
 
Δηλώστε συμμετοχή στο σεμινάριο Zero Waste - Sustainable Cocktails με καθοδηγητή την Sky Spirits, 10 Μαρτίου στις 17:00.

Τι θα μάθετε

1/ Trends in Cocktails and drinks
Ποιες είναι οι τάσεις των cocktail - Τι επανέρχεται στη μόδα - Πως μπορούμε να κινηθούμε.
 
2/ New comers
Νέα προϊόντα - Γευστική δοκιμή - Προτάσεις
 
3/ Cocktails from A to Z
Cocktails με ιδιαίτερα υλικά και χρήση όλης της πρώτης ύλης
 
4/ Zero Waste - Sustainable
Τι κάνουμε ότι έχει απομείνει - Ποιος είναι ο τρόπος να βοηθήσει ένα Bar το περιβάλλον.

Η Sky Spirits

Χάρη στα ιδιαίτερα και γευστικά αποστάγματα της Sky Spirits, οι νέοι επαγγελματίες Bartenders μαθαίνουν στα ΙΕΚ Anko να δημιουργούν ποιοτικά ποτά. Η Sky Spirits ήταν η πρώτη εταιρεία που ασχολήθηκε σοβαρά με το σιρόπι και τον πουρέ φρούτου, αναλαμβάνοντας την αποκλειστική διανομή των Monin, το οποίο έδωσε ανεξάντλητες λύσεις στα χέρια κάθε bartender. 
 
Οι νέοι επαγγελματίες Bartenders μαθαίνουν στην Anko να δημιουργούν εμπνευσμένα ποτά με τα πιο ιδιαίτερα και γευστικά αποστάγματα από όλο τον κόσμο.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο Zero Waste - Sustainable Cocktails απευθύνεται σε νεοεισερχόμενους στον χώρο του bar, σε επαγγελματίες Bartender, σε ιδιοκτήτες Bar, σε Bar manager που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις του με τις νέες τάσεις στο χώρο των Bar.
Top