Η Ζαχαροπλαστική τέχνη μία δημιουργική απασχόληση για τους μικρούς μας φίλους.
Σε αυτό το σεμινάριο οι μικροί Ζαχαροπλάστες θα εκπαιδευτούν στις Α ύλες και σε δημιουργικές συνταγές ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας. Τα παιδιά ενθουσιάζονται με τις πρακτικές δραστηριότητες, με τις ομαδικές ενασχολήσεις, με την ανάμιξη των υλικών και με την δημιουργία μίας συνταγής που ενώ φαίνεται πολύπλοκή τελικά διαπιστώνουν πως μπορούν να την κατακτήσουν. Οι μικροί μας μαθητές έχουν την δυνατότητα να εξασκήσουν το μαγειρικό – ζαχαροπλαστικό τους ταλέντο σε πρότυπο επαγγελματικό – εκπαιδευτικό εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας της σχολής ΑΝΚΟ και να νιώσουν και οι ίδιοι επαγγελματίες Ζαχαροπλάστες, γεγονός που εξυψώνει την αυτοπεποίθηση τους και τις δεξιότητες τους.
Το σεμινάριο θα διδάξει στους μικρούς μας φίλους την απαιτούμενη θεωρία για να δημιουργήσουν μόνοι τους τα γλυκά τους, καθώς και πληροφορίες για μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή.
Το σεμινάριο θα βοηθήσει επίσης στην ανάπτυξη της συνεργασίας και της κοινωνικοποίησης των μικρών μας σπουδαστών.
Target Audience
To professional cooks and catering professionals who want to renew and upgrade their menu. To students of the cooking and confectionery departments. Moreover, the seminar can watch amateur cooks who wish to open their culinary horizons.
At the end of the seminar, all participants will receive a certificate of attendance and the recipe book.