Free cookie consent management tool by TermsFeed
INTEREST FORM

Μετά και το τέλος των καλοκαιρινών προγραμμάτων δημιουργικότητας και γεύσης με τα τμήματα Junior Pastry Chef και Junior Chef, η αγαπημένη σας σχολή Anko, η Νο 1 σχολή μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, διοργανώνει για τους μικρούς μας φίλους καινούργια σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής για την χειμερινή περίοδο 2025-2026. Βασική αρχή η υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους της κουζίνας και του ζαχαροπλαστείου ώστε το παιχνίδι να ολοκληρώνεται σε στέρεες βάσεις. Αν είσαι λάτρης της ζαχαροπλαστικής κάνε άμεσα την εγγραφή σου στο πρόγραμμα και συνδύασε το παιχνίδι, την ομαδικότητα, την δημιουργία με τα απίθανα γλυκά που θα φτιάξεις δίπλα στους καταξιωμένους Pastry Chef της σχολής μας.

Τα παιδιά αναπτύσσουν ομαδικότητα, δημιουργική σκέψη και ακρίβεια σε πραγματικά ζαχαροπλαστεία και δημιουργούν επαγγελματικές συνταγές.

Target Audience

To professional cooks and catering professionals who want to renew and upgrade their menu. To students of the cooking and confectionery departments. Moreover, the seminar can watch amateur cooks who wish to open their culinary horizons.

At the end of the seminar, all participants will receive a certificate of attendance and the recipe book.

Top