Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του χριστουγεννιάτικου σεμιναρίου, οι μικροί μας ζαχαροπλάστες επιστρέφουν στο εργαστήριο όπου δημιούργησαν τις λιχουδιές τους, αυτή την φορά σε ένα πλήρες πρόγραμμα για επίδοξους junior pastry chef.
Το σεμινάριο θα διδάξει στους μικρούς μας φίλους την απαιτούμενη θεωρία για να δημιουργήσουν μόνοι τους τα γλυκά τους, καθώς και πληροφορίες για μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή.
Το σεμινάριο θα βοηθήσει επίσης στην ανάπτυξη της συνεργασίας και της κοινωνικοποίησης των μικρών μας σπουδαστών.
Θεματολογία
Η θεματολογία περιλαμβάνει:
1ο Εργαστήριο
Κέικ καρότου
Cupcake βατόμουρο
Κομμάτι δραστηριοτήτων
2ο Εργαστήριο
Soft cookies
Sable βανίλιας
Moelle
3ο Εργαστήριο
Πασχαλινά κουλούρια
Κόψιμο soft
Kόψιμο sable
4ο Εργαστήριο
Σάμαλι
Πανακότα
Σάλτσα φρούτα του δάσους
Τυρόψωμα
5ο Εργαστήριο
Τάρτα μήλου
Ψωμάκι βιενέζικο
Αλμυρό κέικ
6ο Εργαστήριο
Προφιτερόλ
Ψωμί polenta
Ψωμί με σοκολάτα και καρύδι
Λαγάνα
7ο Εργαστήριο
Cinnamon Rolls
Παιχνίδια σοκολάτας
Κρέμα πιάτου βανίλια
8ο Εργαστήριο
Black forest τούρτα
Κρέμα πιάτου σοκολάτας
Σε ποιους απευθύνεται
Σε παιδιά ηλικίας 7-12 ετών με όρεξη να μάθουν τα θεωρητικά και πρακτικά μυστικά της ζαχαροπλαστικής τέχνης και να συνδυάσουν το παιχνίδι και την ομαδικότητα με τις γλυκές του δημιουργίες.
Λίγα λόγια για τον εισηγητή
Οι καθηγητές είναι καταξιωμένοι pastry chef με πλούσια επαγγελματική και διδακτική εμπειρία.
ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
Ρόδος: