Free cookie consent management tool by TermsFeed
ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Απόκτησε αναγνωρισμένο πτυχίο Bar Management και γίνε περιζήτητο στέλεχος στον χώρο της εστίασης.

Αγαπάς το μπαρ ή τον καφέ και επιθυμείς να εξελιχθείς στον κλάδο? Το πρόγραμμα σπουδών Bar management της ANKO σε καλύπτει πλήρως ώστε να εκπαιδευτείς σε όλες τις τεχνικές Bartending κλασικές και σύγχρονες, σε βάθος γνώση ποτογνωσία, classical και signature cocktail, οργάνωσης Bar, δημιουργία Μενού. Αντίστοιχα όλες τις τεχνικές του καφέ. Στην αγορά εργασίας δεν υπάρχουν επαγγελματίες. Η εκπαίδευση είναι απαραίτητη τόσο για την επιχείρηση όσο και για εσένα που επιθυμείς να εξελιχθείς, η εμπειρία δεν επαρκεί.

Επαγγελματικές προοπτικές

Ο Ολοκληρωμένος Bartender Barista με γνώσεις οργάνωσης ανήκει στα επαγγέλματα του παρόντος και του μέλλοντος, είναι περιζήτητος σε εστιατόρια, Bar, καφετέριες, πολυτελή ξενοδοχεία, εταιρείες Catering, Κρουαζιερόπλοια.
Επίσης ο απόφοιτος έχει την δυνατότητα να δημιουργήσεις την δική σου επιχείρηση.

Συνοπτικό πρόγραμμα

Όλες οι τεχνικές των ποτών, κοκτέηλ, καφές σε συνδυασμό με ικανότητες  management.  

  • Η Βάση του Bar
    Ο Πελάτης, Μελέτη Πελατολογίου, Εξυπηρέτηση Πελάτη, Διαχείριση Παραπόνων
    Τα Προϊόντα, αναλυτική ποτογνωσία, γευσιγνωσία, ποτήρια ανά είδος ποτού, μέθοδοι και θερμοκρασίες σερβιρίσματος και συνοδευτικά.
    Ο Bartender σαν πωλητής, Τεχνικές Πωλήσεων
    Ο χώρος του Bar οργάνωση χώρου, και εξοπλισμοί
    Έναρξη - Λήξη βάρδιας
  • Μέθοδοι παρασκευής ποτών
  • Cocktail
    Κατηγορίες Cocktail
    Classical cocktail και παραλλαγές
    Signature cocktail
    Έξτρα υλικά Cocktail όπως Αρωματικά, Σιρόπια
    Δημιουργία Λίστας Cocktail
  • Μοντέρνες τεχνικές στο Bar που θα σε κάνουν διάσημο
    Ο Πάγος, Δημιουργία Καθαρού Πάγου, Τεμαχισμός Πάγου σε σχήματα
    Ξηρός Πάγος, Εφαρμογές σε ποτά και κοκτέιλ
    Sous vide, Vacuum, Thermomix
    High Pressure Infused
    Fat Wash
    Dehydration
    Μοριακές τεχνικές, Ζελοποίηση, Σφαιροποίηση, Αέρας, Εσπούμα, Σφουγγάρια
  • Barista
  • Ρυθμίσεις μύλου άλεσης Espresso
  • Παρασκευή Espresso και παραλλαγές
  • Cappuccino, Latte
  • Καθαριότητα χώρου & μηχανών
  • Ελληνικός / Σοκολάτα / Τσάι
  • Γευσιγνωσία σωστού και λάθους espresso
  • Μηχανές Espresso
  • Θερμοσιφωνικό σύστημα μηχανής και multiboiler
  • Ποικιλίες καφέ
  • Καβούρντισμα καφέ
  • Προεκχύλιση
  • Βάρος εκχύλισης
  • Παράγοντες που επηρεάζουν την εκχύλιση
  • Μέθοδοι ενσταλλάξεις καφέ φίλτρου
  • Βασικές αρχές αξιολόγησης espresso
  • Latte art & etching
  • Signature Drink
  • Το σωστό νερό για τον καφέ μας
     
  • Μanagement
  • Τι σημαίνει management
  • Πως επιλέγουμε συνεργάτες
  • Σεμινάρια που πρέπει να προηγούνται πριν κάθε συνεργασία
  • Η σημασία του κοινού σκοπού
  • Οργάνωση βάρδιας
  • Bonus και επιβράβευση γιατί είναι σημαντικά
  • Η σημαντικότητα των εκφράσεων και της κίνησης
  • Μορφολογία προσώπου
  • Τι προδίδει η γλώσσα του σώματος
  • Τι χαρακτηρίζει έναν επαγγελματία

Προϋποθέσεις Εγγραφής

Δεν απαιτείται απολυτήριο
Ηλικία άνω των 16 ετών

Πτυχίο - Πιστοποιητικό Bar Management

Οι απόφοιτοι λαμβάνουν κατόπιν εξετάσεων, Πιστοποιητικό Σπουδών Κέντρου Δια Βίου Μάθησης μεταφρασμένο σε 2 γλώσσες ελληνικά και αγγλικά, αναγνωρισμένο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Top