Ένα διαφορετικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 16 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις της ΑΝΚΟ Academy στην Κω, καθώς ο σκοπός του δεν ήταν μόνο εκπαιδευτικός αλλά είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Ο Chef Δημήτρης Κουλλιάς παρουσίασε ποικιλία συνταγών με θέμα τα εύκολα Gourmet γλυκά εστιατορίου. Το θέμα του σεμιναρίου προσέλκυσε το ενδιαφέρον όχι μόνο επαγγελματιών του χώρου της εστίασης και του επισιτισμού αλλά και ερασιτέχνες μάγειρες και ζαχαροπλάστες οι οποίοι ήθελαν να διευρύνουν τους γαστρονομικούς τους ορίζοντες.
Κάποιες από τις συνταγές που εκτελέστηκαν κατά την διάρκεια του 4ωρου σεμιναρίου ήταν:
-
cheesecake με μάγκο και μαρακούγια
-
Λεβάντα και βατόμουρα – sorbet
-
Cheesecake
-
Σορμπέ μάνγκο
-
Σουφλέ Σοκολάτα
Τα έσοδα του σεμιναρίου διατέθηκαν στην οικογένεια του μικρού Λευτέρη.