Free cookie consent management tool by TermsFeed
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ- ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 2017
← All the news

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ- ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 2017

 
Eθελοντές Ανοικτές Πόρτες 2017- Volunteers Open Doors 2017
 
Αγαπητοί σπουδαστές,  σας ενημερώνουμε πως αναζητούνται εθελοντές από τον πολιτιστικό σύλλογο Riches στη Ρόδο.

Ο σύλλογος οργανώνει τις 8ες «Ανοικτές Πόρτες» στις 22, 23 και 24 Σεπτεμβρίου. Το φετινό θέμα είναι: «Μανδράκι. Το σκηνικό της εξουσίας», μια εκδήλωση που ουσιαστικά ανοίγει τις πόρτες σε διάφορα μνημεία, μουσεία, αξιοθέατα που συνήθως είναι κλειστά για το κοινό, με σκοπό να τα επισκεφτεί ο κόσμος και να δει την πολιτιστική κληρονομιά του.

Οι εθελοντές που θα συμμετάσχουν θα είναι άτομα υπεύθυνα για να ανοίξουν κάποια κτίρια, να επιβλέπουν και να προστατεύουν τον χώρο. Στις Ανοικτές Πόρτες όσοι συμμετάσχουν θα συναντήσουν πολλά άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα, εθελοντές και επισκέπτες. Οι εθελοντές έκτος του ότι θα συνεισφέρουν στην τοπική κοινωνία, θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία της τοπικής ιστορίας κι ίσως να μάθουν περισσότερα για την πολιτιστική κληρονομιά.  

Όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε παρακαλώ να επικοινωνήστε μέσω προσωπικού μηνύματος στη σελίδα στο www.facebook.com/riches.rhodes?fref=ts ή στείλτε email στο rhodesriches@gmail.com ή τηλεφωνήστε / στείλτε μήνυμα στο 6947956276 και επικοινωνήσει ο υπεύθυνος μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.
Top