Μια ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη παρουσίαση φιλοξένησε η ΑΝΚΟ για τους σπουδαστές Μαγειρικής, με το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Alexandros Olive Grove, το οποίο παράγεται από ελαιόδεντρα ποικιλίας Κορωνέικης στην περιοχή Καλαμώνα Ρόδου.
Ο ελαιοπαραγωγός κος Alexandros Passalis παρουσίασε όλη τη διαδικασία παραγωγής ελαιόλαδου από την καλλιέργεια και το κλάδεμα, έως την αποθήκευση, eνώ τόνισε την ανάδειξη της τοπικής παραγωγής αγροτικών προϊόντων ως αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομικής παράδοσης της Ρόδου.
Στο τέλος ακολούθησε η γευστική δοκιμή του.
← All the news