Free cookie consent management tool by TermsFeed
Open Day-Everyday, ΑΝΚΟ Ρόδου 2018
← All the news

Open Day-Everyday, ΑΝΚΟ Ρόδου 2018


Η ΑΝΚΟ ανοίγει ένα νέο παράθυρο στον επαγγελματικό σας ορίζοντα! OPEN DAY-EVERY DAY!
Ελάτε στη σχολή τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο, πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, παρακολουθήστε Live τα διαδραστικά εργαστηριακά μαθήματα και ενημερωθείτε για τα προγράμματα σπουδών και τις επαγγελματικές προοπτικές!

Καλούμε Γονείς και Μαθητές. 

Οφέλη επίσκεψης:
1) Συμβουλές καριέρας, ανάλυση επαγγελμάτων και σύνδεση ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και απαιτήσεων επαγγέλματος με την προσωπικότητα του υποψήφιου Μαθητή.
2) Ανάλυση οφέλη σπουδών στην Τουριστική σχολή Anko
3) Γνωριμία με τους καθηγητές 
4) Η Ζωή στην τουριστική σχολή Anko, θα δείτε την κίνηση μέσα στην σχολή, τα δρώμενα, τα Event, την ζωή των σπουδαστών μέσα σε ένα χώρο αμιγώς επαγγελματικό και εκπαιδευτικό
5) Κυρίως σας καλούμε να έρθετε τους μήνες Μάρτιο Απρίλιο για να δείτε Live τα εργαστήρια της Anko γεμάτα σπουδαστές και καθηγητές, θα δείτε πώς πραγματοποιούνται τα εργαστήρια Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής Αρτοποιΐας, Bartending - Barista, τα μαθήματα ξενοδοχειακής Τέχνης του Hotel management, Τέχνη σερβιρίσματος, Οινολογίας & Οινοχοΐας, Αισθητικής, Μακιγιάζ, Μασάζ.
Παρακολουθώντας τον τρόπο που εξελίσσεται ένα εργαστήριο μπορείτε να διαπιστώσετε πολύ καλύτερα με σιγουριά την επιθυμία σας για την επιλογή των σπουδών σας.  
 
Κάντε την εγγραφή σας μέχρι 31 Μαΐου και κερδίστε έκπτωση 300 ευρώ!
OPEN DAY-EVERY DAY στην ΑΝΚΟ!! Παράθυρο...σε μία καριέρα ζωής!
Θα μας βρείτε: Γ. Σεφέρη 78-80 Μηδεια, στο 22410-62488 και στο www.anko.edu.gr!!!
Top