Free cookie consent management tool by TermsFeed
Κάνε click στην απόλυτη eLearning Black Friday προσφορά με 80%!
← All the news

Κάνε click στην απόλυτη eLearning Black Friday προσφορά με 80%!

Δώρισε στον εαυτό σου αυτό που του αξίζει! Αξιοποίησε την ευκαιρία ζωής που σου προσφέρει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Anko για να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες και τα όνειρα σου. Η πραγματική BlackFriday είναι εδώ, δεν είναι λόγια αλλά πράξεις με ουσία και ανταπόκριση. Γιατί η Anko στέκεται πάντα δίπλα στον άνθρωπο που θέλει και μπορεί να εξελιχθεί προσωπικά και επαγγελματικά.
 
Από τις 22 έως τις 30 Νοεμβρίου η Anko, σχολή με εμπειρία και συνέπεια στο λειτούργημα που υπηρετεί, προσφέρει έκπτωση 80% στα δίδακτρα των αναγνωρισμένων, για την ποιότητα σε περιεχόμενο και οργάνωση, e-learning προγραμμάτων της, εξειδικευμένων στις σύγχρονες ανάγκες και τάσεις του τουρισμού. 
 
Πιστοποιημένα προγράμματα – με πρακτικό και θεωρητικό υπόβαθρο – που προσφέρουν γνώση και εξειδίκευση στους τομείς α) Μαγειρική, β) Ομορφιά – spa, γ) Ξενοδοχειακά, Τουρισμός – Bar. Απευθύνεται σε οποιαδήποτε επιθυμία ή ανάγκη, είτε πρόκειται για επαγγελματίες (αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους), είτε για απόφοιτους ( διάνθηση του βιογραφικού τους) και ερασιτέχνες (βελτίωση και ενίσχυση δεξιοτήτων που θα τους κάνουν να ξεχωρίσουν σε μια οικογενειακή ή φιλική συνάντηση).
 
Μπες στο my.anko.edu.gr και κάνε την επιλογή που θα αλλάξει την ζωή σου! Η προσφορά είναι μοναδική για να κάνεις το βήμα που πάντα επιθυμούσες για να δημιουργήσεις τις συνθήκες για μια επιτυχημένη πορεία στη ζωή και την εργασία. 
 
H έκπτωση ισχύει έως την λήξη του Black Friday στις 30/11/2021 για εγγραφές στα προγράμματα με ασύγχρονη εκπαίδευση.
Top