Free cookie consent management tool by TermsFeed
Για την μικρή Ελευθερία
← All the news

Για την μικρή Ελευθερία

Συγκίνηση, χαρά, ικανοποίηση. Λέξεις που φαντάζουν λίγες για να περιγράψουν τα συναισθήματα που κατέκλυσαν την καρδιά και την ψυχή όλων των συμμετεχόντων στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τη στήριξη της μικρής Ελευθερίας, μιας πραγματικής μαχήτριας της ζωής από τους πρώτους κιόλας μήνες της ζωής της.
 
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Anko έκανε πράξη την υπόσχεσή του και στέκεται αρωγός στην προσπάθεια της μικρής Ελευθερίας να κερδίσει τον αγώνα για την αποκατάσταση της υγείας της. Μια μακρά και δύσκολη μάχη που με σταθερά και γενναία βήματα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να φέρει εις πέρας δίνοντας παράδειγμα πίστης και υπομονής για το αποτέλεσμα.
 
Η μικρή Ελευθερία διαγνώσθηκε με κακοήθεια στα μάτια σε ηλικία 8 μηνών. Κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε χειρουργείο αφαίρεσης των όγκων και μία σειρά συστηματικών χημειοθεραπειών στην Σιένα πόλη της Ιταλίας γιατί στην χώρα μας δεν γινόταν. Πλέον η Ελευθερία είναι σταθερή όμως πρέπει μέχρι και τα 18 της χρόνια να πραγματοποιεί ταξίδια στην Μπολόνια για αποκατάσταση του μεγάλου χειρουργείου και στην Αθήνα για οφθαλμολογικούς ελέγχους.
 
Τον Νοέμβριο του 2020 κ 2021 παρουσίασε επιπλοκές και προχώρησε σε δύο επεμβάσεις με επιτυχία. Τα έξοδα είναι τεράστια και η οικογένεια αδυνατεί να ανταπεξέλθει.
 
Υποσχεθήκαμε στη μικρή Ελευθερία ότι θα είμαστε δίπλα της. Για αυτό σε ένα όμορφο κυριακάτικο πρωινό, της 10ης Απριλίου, η κοινωνία της Ρόδου έδωσε ξανά δυναμικό παρών στον Τρούλο απέναντι από το Ακταίον, για να δώσει αγάπη και στήριξη στην μικρή Ελευθερία κάνοντας πραγματικότητα το όνειρό της για μια φυσιολογική ζωή γεμάτη χαρά και επιτυχίες. Η οικογένεια της Anko, στελέχη, καθηγητές και σπουδαστές ήταν όλοι εκεί για να προσφέρουν ο καθένας από το δικό του μετερίζι ένα λιθαράκι στο δικαίωμα για μια αξιοπρεπή ζωή.
 
Το Ταχύρρυθμο Τμήμα Κομμωτικής με επικεφαλής τον καθηγητή Πάρη Μάτση έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ανέδειξαν την ομορφιά των συμμετεχόντων με το πιο ταιριαστό χτένισμα. Αλλά και οι Chef του Α’ έτους του ΙΕΚ με επικεφαλής τον καθηγητή Μιχάλη Κατρινάκη πρόσφεραν μοναδικές γευστικές δημιουργίες, απολαυστικά Cupcakes & Muffins που ικανοποίησαν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους στήριξαν την πρωτοβουλία της Anko και έγιναν συνοδοιπόροι στην προσπάθεια της Ελευθερίας να κερδίσει αυτό που δικαιούναι, το όνειρο στη ζωή, σε μια φυσιολογική και όμορφη ζωή. Το χαμόγελό της είναι το επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας.
Top