Gastrobook-ANKO Ρόδου 2017
← All the news

Gastrobook-ANKO Ρόδου 2017

Όταν η γαστρονομία συναντά την τεχνολογία και η έρευνα οδηγεί σε νέες γνώσεις, δημιουργούνται πολύ όμορφα πράγματα.

Gastrobook, ένα βιβλίο προϊόν όρεξης και αγωνίας για κάτι πρωτότυπο και δημιουργικό.
3 άνθρωποι συναντήθηκαν τυχαία στον ίδιο τόπο, στην ΑΝΚΟ Ρόδου. 

Ο Τεχνολόγος Τροφίμων και Chef Δημήτρης Κονταράτος , ο φωτογράφος του βιβλίου και chef Ηρακλής Μπακάλης και η διευθύντρια του παραρτήματος ΑΝΚΟ Ρόδου Στεργία Έψιμου με κοινό στόχο την δημιουργία ενός μοναδικού τμήματος, του Gourmet Μαγειρικής, εξέλιξαν και δημιούργησαν το βιβλίο Gastrobook.

Σας το παρουσιάζουμε με μεγάλη μας χαρά. Με 47 και πλέον συνταγές, με νέες τεχνικές και παρουσιάσεις, σας καλούμε να το γνωρίσετε.

Δείτε το στον σύνδεσμο: http://www.blurb.com/b/7810601-the-g_astrobook

Top