Free cookie consent management tool by TermsFeed
Επίσκεψη στο Alila Exclusive Resort & Spa
← All the news

Επίσκεψη στο Alila Exclusive Resort & Spa


Ιδιαίτερη τιμή είχαν οι σπουδαστές του τμήματος Hotel Management, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι του διευθυντή κ. Τσουκαλά Λευτέρη στο Alila Exclusive Resort & Spa, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του νησιού μας.
 
Το υπερπολυτελές 5*ξενοδοχείο Alila Exclusive Resort & Spa της μεγαλύτερης αλυσίδας ξενοδοχείων ιδιωτικής ιδιοκτησίας στην Ελλάδα, «Mitsis Hotels», υποδέχτηκε τους σπουδαστές, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στους χώρους, από τις executive suites, τα ιδιαίτερα εστιατόρια έως τους υπαίθριους χώρους του ξενοδοχείου.

Οι σπουδαστές βίωσαν μια  μοναδική εμπειρία να δουν χώρους εμπνευσμένους από την ανατολή, με συνδυασμούς μοντέρνων και καινούργιων στοιχείων, όλα ιδιαίτερα προσεγμένα  ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Ο κος Τσουκαλάς, και ως εκπαιδευτής του τμήματος, παρουσίασε τους τρόπους με τους οποίους θα πρέπει το προσωπικό να διατηρεί public relations, υψηλά hospitality standards ενώ δεν παραλείψε να τονίσει πόσο σημαντική αλλά και όμορφη είναι η δουλειά αυτή.

Οι σπουδαστές εντυπωσιάστηκαν από τους χώρους αλλά και από την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, την επαγγελματισμό του προσωπικού, στοιχεία που συνέβαλλαν ώστε οι σπουδαστές να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα του επαγγέλματος τους.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με  δείπνο που παρατέθηκε από τον Διευθυντή απολαμβάνοντας νόστιμες γεύσεις της ασιατικής κουζίνας.
 
Ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή κ. Τσουκαλά Λευτέρη και το προσωπικό του ξενοδοχείου για τη πρόσκληση και τη φιλοξενία αλλά και την ουσιαστική εμπειρία που δόθηκε στους εκπαιδευόμενους.
 
Top