Την πρότυπη βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων «Απλώς» που δραστηριοποιείται σε Ρόδο-Κώ με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Παρασκευή 10/4 οι σπουδαστές των τμημάτων Ζαχαροπλαστικής ΙΕΚ της Anko συνοδευόμενοι από τον Pastry chef κ. Κώστα Σαββή.
Οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας ενημερώθηκαν και παρακολούθησαν την σειρά παραγωγής των γαλακτοκομικών προϊόντων, την διαδικασία παστερίωσης όπου εφαρμόζονται υψηλοί έλεγχοι ποιότητας προωθώντας γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και ασφάλειας.
Οι επισκέψεις αυτές συμβάλλουν στην διαρκή ενημέρωση και κατάρτιση των σπουδαστών μέσα από ευχάριστες και διαδραστικές εκπαιδευτικές διεργασίες.
Ευχαριστούμε την Εταιρεία Απλώς και το προσωπικό της που φιλοξένησαν την επίσκεψη.
http://anko.edu.gr/academy/subject/texnikos-zaxaroplastikhs-artopoiias/