Τo μοναδικό Μουσείο Μέλισσας με τον υπέροχο κόσμο των μελισσών στις διαφανείς κυψέλες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Τετάρτη 21/2 οι σπουδαστές των τμημάτων ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής και Μαγειρικής Α ετος της Anko συνοδευόμενοι από τον Pastry chef και καθηγητή τους κ. Κώστα Σαββή.
Οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για την παράδοση και την ιστορία της Μελισσοκομίας στη Ρόδο, την διαδικασία συλλογής μελιού από τη κυψέλη έως τη προσωπική μας κατανάλωση, τα προϊόντα της, το μέλι, τη γύρη, το κερί, την πρόπολη και τον βασιλικό πολτό.
Περπάτησαν στον υπέροχο μελισσόκηπο του μουσείου και γνώρισαν τα βότανα και άνθη της Ρόδου που επισκέπτονται οι μέλισσες.
Οι επισκέψεις αυτές συμβάλλουν στην διαρκή ενημέρωση και κατάρτιση των σπουδαστών μέσα από ευχάριστες και διαδραστικές εκπαιδευτικές διεργασίες.
Ευχαριστούμε την Μελισσοκομική Δωδεκανήσου και το προσωπικό τους που φιλοξένησαν την επίσκεψη.
← All the news