Οι σπουδαστές της Σχολής Κρέατος στα πλαίσια της εκπαίδευσης τους επισκέφθηκαν το κρεοπωλείο "Χατζηνικήτας Θανάσης" όπου παρακολούθησαν την προετοιμασία γύρου και τον τεμαχισμό κοτόπουλου συνοδευόμενοι από τον καθηγητή τους κ Ηλία Οικονομίδη.
Έπειτα επισκέφθηκαν το εργαστήριο του κ Παρινού Κώστα στα πλαίσια του μαθήματος "Ασφάλεια & Μικροβιολογικές εξετάσεις Τροφίμων" στα Δωδεκανησιακά Εργαστήρια.
Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία!
Σπούδασε στην Σχολή Κρέατος στην ΑΝΚΟ: http://bit.ly/2R3ZHWA