Εκπαιδευτική επίσκεψη στην επιχείρηση ΑΡΙΣΤΟΝ ΡΟΔΟΥ πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 23/2 από τους σπουδαστές του ΚΔΒΜ Μαγειρικής της σχολής υπό την συνοδεία του καθηγητή τους και sous chef Μορφινού Ευάγγελου στο πλαίσιο του μαθήματος Τεμαχισμός-Ανατομία.
Κατά την επίσκεψη τους ο κος Αγαπητίδης Γιώργος, κρεοπώλης, έδειξε την σωστή διαδικασία τεμαχισμού, τις γενικές αρχές για την επιλογή του σωστού κομματιού κρέατος ενώ ο αστυκτηνίατρος κος Ζεμπιλλάς Μιχάλης ενημέρωσε τους σπουδαστές για τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται απαραιτήτως κατά τον τεμαχισμό των κρεάτων.
Ευχαριστούμε την εταιρεία ΑΡΙΣΤΟΝ ΡΟΔΟΥ για την φιλοξενία και τη παρουσίαση.