Free cookie consent management tool by TermsFeed
Εκπαιδευτική Επίσκεψη «Πρακτική εφαρμογή της Αειφόρου Τουριστικής Ανάπτυξης»
← All the news

Εκπαιδευτική Επίσκεψη «Πρακτική εφαρμογή της Αειφόρου Τουριστικής Ανάπτυξης»

Το Β’ έτος της σχολής ΙΕΚ Hotel Management της Anko, πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Alila Resort & Spa στο Φαληράκι της Ρόδου με θέμα την «Πρακτική εφαρμογή της Αειφόρου Τουριστικής Ανάπτυξης».
 
Το ΙΕΚ Anko έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στην ενσωμάτωση της βιωσιμότητας στο πρόγραμμα σπουδών εναρμονιζόμενοι με την ανάγκη των καιρών για βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη.
 
Η μάθηση για τον αειφόρο τουρισμό δεν σημαίνει μόνο απόκτηση γνώσεων σχετικά με τις θεωρίες που αφορούν τον κλάδο, αλλά απαιτεί επίσης αλλαγή νοοτροπίας και ενεργό δέσμευση όλων.
 
Ο τουρισμός είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος κλάδος στον κόσμο και οι περιβαλλοντικές του επιπτώσεις είναι τόσο μεγάλες που η επίτευξη του αειφόρου τουρισμού φαίνεται να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επίτευξης της αειφόρου ανάπτυξης. 
 
Ευχαριστούμε θερμά τον καθηγητή μας και διευθυντή του ξενοδοχείου κ. Λευτέρη Τσουκαλά καθώς και τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Αγαπητό Ξάνθη που στήριξαν την επίσκεψη και χάρισαν τόσο σημαντική γνώση στους σπουδαστές της Anko.
 
Top