Την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 οι πρωτοετείς σπουδαστές του Hotel Management και Μαγειρικής της ΑΝΚΟ Ρόδου επισκέφθηκαν το εργοστάσιο οινοποιίας της CAIR συνοδευόμενοι από τον καθηγητή Οινολογίας κ. Αλεξανδρή Παναγιώτη.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης οι σπουδαστές περιηγήθηκαν από την κα. Καλαφατά Στέλλα, Υπεύθυνη Χημείου, στις τεχνικές εγκαταστάσεις του οινοποιείου, ενημερώθηκαν για την κλασική ερυθρή και λευκή διαδικασία οινοποίησης, καθώς και για την διαδικασία στα αφρώδη ποτά.
Πληροφορήθηκαν για τις ροδίτικες ποικιλίες Chardonnay, Αθήρι, Ασύρτικο και Μαλαγουζιά, για την παραγωγή των γλυκών κρασιών της εταιρείας και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την τυπική διαδικασία εμφιάλωσης. Ευχαριστούμε πολύ την CAIR για την φιλοξενία.