Free cookie consent management tool by TermsFeed
Δήλωσε συμμετοχή στο Διαγωνισμό European Young Chef 2021!
← All the news

Δήλωσε συμμετοχή στο Διαγωνισμό European Young Chef 2021!

Είσαι 18-26 ετών και θέλεις να διακριθείς ως Chef;
Είσαι σπουδαστής ή απόφοιτος σχολής μαγειρικής το τελευταίο έτος;
Δήλωσε τώρα συμμετοχή στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Young Chef 2021!
Θα διεξαχθεί 22-24 Νοεμβρίου 2021 στο Μίνιο στην Πορτογαλία
 
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δίνει και πάλι το παρόν, έχοντας ήδη δύο χρυσά μετάλλια και ένα αργυρό στις προηγούμενες συμμετοχές. 
 
Οι γαστρονομικές δυνατότητες των νησιών μας είναι υψηλές. Εξάλλου η γαστρονομία παίζει κυρίαρχο ρόλο στην προσέλκυση τουριστών υψηλής ποιότητας, γι αυτό και η Περιφέρεια δίνει έμφαση στην πολυδιαφημισμένη αυτή εκδήλωση με οργανωμένη παρουσία.
 
Ως προς το διαδικαστικό πλαίσιο, θα διεξαχθούν προκριματικοί διαγωνισμοί σε πέντε νησιά, τους οποίους θα ελέγξει και θα κρίνει τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, ενώ στην τελική δοκιμασία η επιτροπή θα είναι πενταμελής και με την παρουσία της πρέσβη της γαστρονομίας, Αργυρώς  Μπαρμπαρίγου. 
 
Τα νησιά στα οποία θα διεξαχθούν οι προκριματικοί διαγωνισμοί για την ανάδειξη του καλύτερου νεαρού σεφ, θα είναι η Ρόδος, η Σύρος, η Μύκονος, η Πάρος και η Κως όπου εκεί θα πραγματοποιηθεί και η τελική διαδικασία επιλογής με τη συμμετοχή των πέντε σεφ που κέρδισαν την πρωτιά στο νησί διαγωνισμού τους.
 
Καλούνται όσοι σεφ ενδιαφέρονται από όλα τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, έως την Τετάρτη 18 Αυγούστου στον σύνδεσμο http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=12910  της Περιφέρειας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΙΕΚ Anko:
  • 22410 62488, Γ. Σεφέρη 78-80, Ρόδος
  • 22420 26900, Ελευθερίου Βενιζέλου 79, Κως
 
Top