Free cookie consent management tool by TermsFeed
Αποτελέσματα επιτυχόντων σπουδαστών της σχολής Ι.ΙΕΚ Anko στις κρατικές εξετάσεις πιστοποίησης
← All the news

Αποτελέσματα επιτυχόντων σπουδαστών της σχολής Ι.ΙΕΚ Anko στις κρατικές εξετάσεις πιστοποίησης

 
Επιτυχίες για την Αnko!!!
 
Το Διοικητικό προσωπικό και οι καθηγητές της σχολής Ι.ΙΕΚ ΑΝΚΟ συγχαίρουν τους πρώτους απόφοιτους σπουδαστές για την συμμετοχή τους στις κρατικές εξετάσεις πιστοποίησης και την επιτυχία τους.
Την Παρασκευή 19/1 ανακοινώθηκε ότι εκδόθηκαν τα αποτελέσματα των επιτυχόντων.
Στις εξετάσεις συμμετείχαν σπουδαστές από τα τμήματα ΙΕΚ
  • ΜΑΓΕΡΙΚΗΣ
  • ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
  • ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
  • ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
 
Για να δείτε τα αποτελέσματα επισκεφθείτε την σελίδα http://www.eoppep.gr/index.php/el/certification-exams/search-results-certification-exam-training-period  
 
Στους επιτυχόντες και στα δύο (2) μέρη των Εξετάσεων πιστοποίησης (Θεωρητικό και Πρακτικό), θα χορηγηθεί το Δίπλωμα ή Πτυχίο, μετά την ανακοίνωση από τον Οργανισμό της κατάστασης των δικαιούχων Διπλώματος Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5 και Πτυχίου Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 3, αντίστοιχα. Οι επιτυχόντες μπορούν  να αιτηθούν και χορήγηση χορήγησης Βεβαίωσης Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ η οποία επέχει θέση Διπλώματος ή Πτυχίου, στην οποία αναγράφεται ο μέσος όρος της βαθμολογίας του Θεωρητικού Μέρους των εξετάσεων. Η εν λόγω Βεβαίωση Πιστοποίησης χορηγείται και μετά την έκδοση και χορήγηση του Διπλώματος ή Πτυχίου, με την υποβολή αίτησης του ενδιαφερόμενου η οποία συνοδεύεται από απόδειξη καταβολής ανταποδοτικού τέλους.
 
Η συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση βρίσκεται  http://www.eoppep.gr/index.php/el/announcements/1062-apotelesmata_apofoiton_iek_2017a  και πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), μέσω ταχυδρομείου στην ταχυδρομική διεύθυνση Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 41, ΤΚ 142 34, Νέα Ιωνία ή μέσω FAX στο 210 2709142.
Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων ορίζεται η Τετάρτη 31.01.2018.
Σύμφωνα με την ανακοινωση του ΕΟΠΠΕΠ Θα ακολουθήσει άμεσα ανακοίνωση της κατάστασης των δικαιούχων Διπλώματος  Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5 και Πτυχίου Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 3 καθώς και του χρόνου και τόπου παραλαβής των Διπλωμάτων και των Πτυχίων από τους δικαιούχους.

Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες!!!
Μας κάνετε για ακομη μια φορα περηφανους!!!
Top