Free cookie consent management tool by TermsFeed
Αναγνωρισμένη πιστοποίηση για διεθνή καριέρα μόνο στην Anko, τη Νο 1 Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων
← All the news

Αναγνωρισμένη πιστοποίηση για διεθνή καριέρα μόνο στην Anko, τη Νο 1 Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων

 

Καθοριστική είναι η στιγμή στη ζωή του καθενός, όταν αποφασίζει ποιο επαγγελματικό μονοπάτι θα ακολουθήσει. Για πολλούς νέους, αυτή η κρίσιμη στιγμή είναι τώρα!

Απαιτούνται άρτια εκπαίδευση, αγάπη για το αντικείμενο της επιλογής τους και εχέγγυα για μια σταδιοδρομία που θα εκπληρώνει όνειρα και στόχους.

Αυτή την αρχή πρεσβεύει και υπηρετεί το ΙΕΚ Anko. Η καταξιωμένη πορεία 30 ετών και το success story 8.500 αποφοίτων πιστοποιούν γιατί είναι η Νο 1 Τουριστική Σχολή Επαγγελμάτων.

Το ΙΕΚ Anko, με αριθμό αδείας Νο 8761 / 17/7/2014, προσφέρει Δίπλωμα με Κρατική Πιστοποίηση αναγνωρισμένη σε Ελλάδα και εξωτερικό! Προσυπογράφει τη δυνατότητα όλων των σπουδαστών και αποφοίτων να ανοίξουν τα φτερά τους και να κάνουν διεθνή καριέρα στη χώρα της επιλογής τους. Δίνεται έτσι τεράστια ευελιξία ως προς τις αποφάσεις που θα πάρουν και θα διαμορφώσουν, όχι απλά την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, αλλά τη ζωή τους την ίδια.

Όλα ξεκινούν από τις γερές βάσεις που προσφέρει:

  • Οι εκπαιδευτές είναι υψηλόβαθμα στελέχη του τουρισμού με άριστη κατάρτιση και πολυετή εμπειρία.

  • Είναι εξασφαλισμένη η δυνατότητα συνέχισης σπουδών σε έγκριτα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια όπως το University of Bournemouth στην Αγγλία, το B.H.M.S. στην Ελβετία και το Vatel στη Γαλλία.

  • Η ισχυρή διασύνδεση του Γραφείου Σταδιοδρομίας με τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες προωθεί έμπρακτα σπουδαστές και αποφοίτους σε θέσεις εργασίας αντάξιες των προσδοκιών τους.

Για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν καριέρα στον Τουρισμό, η επιλογή είναι μία. Γνωρίστε σήμερα τα προγράμματα σπουδών του ΙΕΚ Anko.

Πληροφορίες:
Γεωργίου Σεφέρη 78-80, Μήδεια. 
Τηλέφωνο 22410 62488.
rhodes@anko.edu.gr

Για να διακριθείς αύριο, εμπιστεύσου σήμερα την Anko.

Top