Free cookie consent management tool by TermsFeed
4o Tedx Rhodes
← All the news

4o Tedx Rhodes

 
Με δυναμική παρουσία η ΑΝΚΟ υποστήριξε το 4ο Τedx Rhodes που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου!
 
H ANKO έκανε πράξη το φετινό θέμα της εκδήλωσης , οπού η Δύναμη τους ενός που φώτισε τη δύναμη του Άλλου, υποδέχοντας και καλωσορίζοντας τους επισκέπτες και ομιλητές του 4ου Τedx Rhodes. Μια διοργάνωση που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο . Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου οι σπουδαστές  ετοίμασαν εξαιρετικούς μπουφέδες αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων καταπλήσσοντας με  τις εξαιρετικές δημιουργίες τους. 
 
Η συμμετοχή της ΑΝΚΟ στο Tedx ήταν 1η κοινωνική δράση με σκοπό την προσφορά και την βιωματική εκπαίδευση της Anko για την χρόνια 2020-21. Εκδηλώσεις, όπως το Tedx, ενισχύουν το όραμα και το σκοπό της σχολής για τη προώθηση των αξιών της εθελοντικής και κοινωνικής προσφοράς ως πρότυπα συμπεριφοράς, διευρύνοντας τη συνεργασία με την τοπική κοινωνία και ενισχύοντας την εξωστρέφεια και τις εμπειρίες των σπουδαστών.  
 
Η Διεύθυνση  ευχαριστεί και συγχαίρει όσους εργάστηκαν κατά την προετοιμασία αλλά και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης,  τον Chef Ηρακλή Μπακάλη, τον Pastry Chef Βασίλη Μέρα και τον Μaitre Κώστα Χατζημάρκο, καθώς και τους σπουδαστές και αποφοίτους των τμημάτων Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Hotel Management.
 
Επίσης, η διεύθυνση της σχολής ευχαριστεί θερμά για την προετοιμασία των εδεσμάτων που φιλοξενήθηκε  από το  ξενοδοχείο Alila Spa & Resort και ιδιαιτέρως τον διευθυντή κ. Τσουκαλά Λευτέρη για τη φιλοξενία.
Top