Free cookie consent management tool by TermsFeed
2o Τουρνουά 5Χ5, ΑΝΚΟ Ρόδου 2018
← All the news

2o Τουρνουά 5Χ5, ΑΝΚΟ Ρόδου 2018


Ένας ανατρεπτικός και με πολλή αγωνία τελικός!!!
 
Μετά από ένα πολύ συναρπαστικό αγώνα με πολλές ανατροπές στο σκορ, νικήτρια ομάδα και στο φετινό Τουρνουά 5χ5 της Anko Ρόδου είναι το τμήμα του ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής με τον καθηγητή τους κ, Βασίλη Μέρα, αφού νίκησε με ένα γκολ διαφορά την ομάδα του ΙΕΚ hotel management A1!!!
 
Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους και για την προσπάθεια που κατέβαλλαν!
 
Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς του Τουρνουά, την εταιρεία Άριστον Ρόδου ΑΒΕΕ για τα σουβλάκια, το φούρνο "Ψωμί του Παππού" για τα ψωμιά, τον κ Λιάκη και το 4 Chef για τα υπέροχα δώρα που χάρισε στους νικητές και το Piatsa gusto cafe για τις φανέλες μου μας έφτιαξε.
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθηγητή μας κ Βαρνάβα Κυριάκο όπου μαζί με την βοήθεια των μαθητών Ζαχαριά Θρασύβουλο και Κωνσταντίνο Πίσσα επιμελήθηκαν το ψήσιμο των σουβλακιών!
 
Τέλος ευχαριστούμε για άλλη μία χρονιά το ARENA για την φιλοξενία του και για τις ποδοσφαιρικές στολές που μοίρασε στους νικητές!

Ευχόμαστε να διασκεδάσετε όλοι μέσω του αθλητισμού και του χρόνου να το ξαναεπαναλάβουμε!
 
Στην Anko-Academy Anko προσπαθούμε να κάνουμε δραστηριότητες που θα εξελίξουν τους σπουδαστές μας, θα τους ψυχαγωγήσουν, θα αναπτύξουν την συνείδηση ευγενούς άμιλλας, ομαδικότητας, αλληλοσεβασμού και θα αποτελέσουν τις ομορφότερες αναμνήσεις από την περίοδο των σπουδών τους.
Top