Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έγινε ώστε να προβληθεί με τον καλύτερο (και ιδιαίτερο) τρόπο η Κως μας. Η παρουσίαση του μενού για το τραπέζι της Κω σε δημοσιογράφους στην Ολλανδία από τους chef Δημήτρη Κουλλιά και Μιχάλη Ποταμούση εξέπληξε!!!
Το μενού περιελάμβανε Μοσχαρόσουπα με τσάι Ιπποκρατικών βοτάνων, κρασοτύρι σε φουσκωτό πατατόψωμο, κρασάτη πουλάδα σε μελομένο πλιγούρι με τρούφες και συκωτάκια πουλιών και σουσαμένιο μπακλαβά με κρέμα ταχίνι και μελοσοκολάτα!!!!
Πολλά μπράβο σε όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια...