Σε ποιους απευθύνεται
σε επαγγελματίες Chef και Δευτεροετείς σπουδαστές και αποφοίτους
Συνοπτικό πρόγραμμα
Θαλασσινά μοντέρνα δημιουργήματα
-
Σούπα σπαραγγιών με μελάνι σουπιάς και καβούρι
-
Σαλάτα κινόα με ψητές γαρίδες, ροδί, φύκια wakame και dressing σόγιας- lime
-
Τραγανά φιλέτα τσιπούρας με κρουστά ψωμιού, πουρέ αρακά και κρέμες καρότο, τομάτα, μελιτζάνα
-
Μπαρμπούνι ταρτάρ με πιπεριά φλωρινης, σταφίδες και ζελέ ούζο
-
Λαβράκι φιλέτο με κρουστά από ψωμί και καρύδι, αυγοτάραχο και αχνιστά χόρτα
- Χριστόψαρο με κους κους αρωματισμένο με παζάρι και κουλί αρωματικών
Παραδοσιακές συνταγές εκτελεσμένες με μοντέρνες τεχνικές
-
Ψητή σουπιά με κρεμά γεμιστών και μους φέτας
-
Γιουβαρλάκια πεσκανδρίτσας με πουρέ σελινόριζας και ζωμό σέλινου
-
Σούπα κολοκύθας, χτένι ψητό με κρουστά φουντουκιού
-
Καλαμάρι ψητό με κρέμα ταραμά, ψητό μαρούλι και πίκα μουστάρδας
- Τσιπούρα με φασόλια , λουκάνικο Λευκάδος και σέλινο
Το σεμινάριο πραγματοποιείται με την μορφή Demonstration με γευστική δοκιμή.
Λίγα λόγια για τον εισηγητή
O Γιώργος Κεραμίδας έχει μια 20ετή απόλυτα επιτυχημένη εμπειρία στο χώρου make up, με παρουσία και στον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, ενώ ταυτόχρονα διοργανώνει make up courses στα οποία μοιράζεται τις γνώσεις του καθώς και όλες τις νέες τάσεις στο χώρο του μακιγιάζ. Είναι επίσης ambassador της εταιρίας Kryolan Hellas.