Περιγραφή
Ακολουθώντας τις επιταγές και τις ανάγκες της εποχής, η Anko Academy σε συνεργασία με την Friesland Campina Hellas S.A. διοργανώνουν το Webinar «Κρέμες γάλακτος & Προϊόντα με προσθήκη φυτικών λιπαρών» συνεχίζοντας την απρόσκοπτη προσφορά γνώσης και αξιοποιώντας τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία επικοινωνίας.
Συνοπτικό πρόγραμμα
Θα αναλύσουν:
- τις κατηγορίες των προϊόντων
- την παραγωγική διαδικασία
- τις χρήσεις & τεχνικές στη Μαγειρική - Ζαχαροπλαστική
- τις παραμέτρους που επηρεάζουν την διαδικασία της μεταποίησης
- τις ανάγκες - το προφίλ των επαγγελματιών & τα trends της αγοράς.
Κατά τη διάρκεια του webinar θα υπάρχει η δυνατότητα διάδρασης μεταξύ εισηγητών και σπουδαστών, είτε στο chat box, είτε μέσω μικροφώνου, ενώ στο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί και χρήση βίντεο τα οποία θα προωθηθούν τις ακόλουθες ημέρες.