Free cookie consent management tool by TermsFeed
Χριστουγεννιάτικη γιορτή ΑΝΚΟ Ρόδου 2019
← Όλα τα Νέα

Χριστουγεννιάτικη γιορτή ΑΝΚΟ Ρόδου 2019

 
Η διεθνώς βραβευμένη Τουριστική Σχολή ΑΝΚΟ χάρισε μια ακόμη φαντασμαγορική χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Τελετή Παράδοσης Υποτροφιών
 
Για 5η συνεχόμενη χρονιά οι εξαιρετικοί σπουδαστές της ANKO δημιούργησαν και φιλοτέχνησαν μία εκδήλωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία με την έμπνευση των καθηγητών τους! Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η βιωματική μάθηση όλων των πτυχών της εστίασης, της φιλοξενίας και της αισθητικής, μέσα από ένα Event μεγάλων διαστάσεων.
 
Το εναρκτήριο λάκτισμα της εκδήλωσης δόθηκε με την τιμητική απονομή Υποτροφιών. Η ΑΝΚΟ έχοντας ως θεμελιώδη αξία την αναγνώριση του ζήλου και της επιμονής που χαρακτηρίζει του αριστούχους σπουδαστές κάθε ειδικότητας, τους τίμησε με χρηματική Υποτροφία.
 
Το κύριο μέρος της γιορτής εκκίνησε με ένα φαντασμαγορικό μπαλέτο, όπου οι χορεύτριες ήταν μεταμορφωμένες από το τμήμα Αισθητικής με Bodypainting  και από το τμήμα Κομμωτικής με ονειρικά χτενίσματα. Το μπαλέτο ξεκίνησε με την γνωστή φιγούρα του παραμυθιού Frozen, ακολούθησαν στοιχειωμένα δέντρα και ροκ φυσιογνωμίες με ζωγραφισμένες δαντέλες και συνοδεύτηκε με τους εντυπωσιακούς ήχους της βιολίστριας, Ειρήνης Καταβενάκη.
 
Όλη η διοργάνωση και η εξυπηρέτηση της εκδήλωσης παρασχέθηκε από τα τμήματα Hotel Management. Η ειδικότητά του Hotel Management, έχει διακριθεί με Χρυσό Μετάλλιο στον διαγωνισμό του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Eurodhip με θέμα Startup Challenge στο Hospitality Industry.  
 
Περίτεχνο μπουφέ φαγητών και γλυκών δημιουργήθηκε από τα τμήμα Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής της σχολής, σε πρωτότυπες γεύσεις, συνδυασμούς σπάνιων υλικών και εντυπωσιακά ντεκόρ. H ANKO έχει βραβευτεί με το διεθνές Βραβείο Best School of the Year στην Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική τέχνη του διεθνούς διαγωνισμού Detrop.
 
Θεματικά Cocktail με στοιχεία μοριακών τεχνικών προσφέρθηκαν από τους Bartender της σχολής ενώ παράλληλα όλοι εντυπωσιάστηκαν από την glamorous διακόσμηση του μπουφέ και της αίθουσας σε χρώματα λευκού και ασημί με την φαντασία του Chef μας Κορωναίου Αντώνη. Ο καθένας στην ΑΝΚΟ έχει την δυνατότητα να ξεδιπλώσει και να αναδείξει τα ταλέντα του στο έπακρο.
 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Βεργίνα, την παρακολούθησαν περισσότεροι από 700 καλεσμένοι σπουδαστές, φίλοι και συγγενείς τους, καθηγητές με τις οικογένειες τους και απόφοιτοι. Παράλληλα την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων όπως, ο κ. Χρήστος Μπάρδος από την Περιφέρεια, ο κ. Γεώργιος Ματσίγκος από τον Σύλλογο Διευθυντών ξενοδοχείων Ρόδου, ο chef Νίκος Χριστοφόρου ως Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων, οι εκπρόσωποι του πολιτικού γραφείου του βουλευτή κ. Ιωάννη Παππά και η διοίκηση της Εφημερίδας Ροδιακής, ενώ παρίσταντο ο Γενικός Διευθυντής της ANKO κ. Χρήστος Έψιμος.
 
Το τελικό αποτέλεσμα της υπέροχης αυτής γιορτής το οφείλουμε στο έργο των καθηγητών μας οι οποίοι εργάστηκαν με πάθος και αγάπη για την άψογη οργάνωση, με ιδιαίτερες γεύσεις και τέλειο θέαμα. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους Chef, Κορωναίο Αντώνη, Μπακάλη Ηρακλή, Μορφινό Βαγγέλη, Στάλα Μιχάλη, Καραγιάννη Γεώργιο, Φτάκλα Γεώργιο, τους pastry chef Κυριάκο Βαρνάβα, Λάζαρο Χατζησάββα και Κώστα Σαββή, τον Bartender Παναγιώτη Αγγέλου για τα θεματικά Cocktail με μοριακές τεχνικές, την Bartender Ντίνα Νικολίτση στην Υποδοχή με Χριστουγεννιάτικα αφεψήματα, την Makeup artist Δέσποινα Κωνσταντελλάκη που επιμελήθηκε όλο το Concept του μπαλέτου και τα εικαστικά, τις καθηγήτριες Κομμωτικής Πάλλη Σταματία και Αναστασία Φρινδίσκαγια. Ενώ το γιορτινό κλίμα διανθίστηκε με τις μουσικές του Dj Λουκά Τουμπάκη.
 
Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες που στήριξαν με τόση αγάπη την εκδήλωση και χορήγησαν υπηρεσίες και υλικά:
  •   Σχολή χορού κας. Βελιδάκη
  •   Decent Bar με τον Παναγιώτη Αγγέλου
  •   Play café με τον Σταύρο Χρυσοχόο
  •   Coffee plus με τον Ντίνο Αγαδάκη.
  • O φωτογράφος Μάκος Τσιμέττας
  • Ο Σταύρος Χρυσοχός με το Play café.
  • Η εταιρεία Nova Vita με την Δέσποινα Σαλτουρίδου.
 
Εκ μέρους όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας της ANKO
H διευθύντρια ΑΝΚΟ Ρόδου
Στεργία Έψιμου

 

Top