Free cookie consent management tool by TermsFeed
Διάκριση σπουδαστών ΑΝΚΟ στον Διεθνή Διαγωνισμό Eurhodip 2019
← Όλα τα Νέα

Διάκριση σπουδαστών ΑΝΚΟ στον Διεθνή Διαγωνισμό Eurhodip 2019


Στην Κορυφή οι σπουδαστές της Anko στον Διεθνή Διαγωνισμό #Eurhodip2019 Ξενοδοχειακής επιχειρηματικότητας που πραγματοποιήθηκε 16-18 Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη.
 
Την 1η θέση κατέκτησε ο Εριόν Πρέντι, της Anko Ρόδου, Την 3η θέση κατέκτησε ο Απόστολος Κορδατσάκης, της Anko Κω.
Ενώ εξαιρετική ήταν η συμμετοχή των σπουδαστριών Παναγιώτα Μπίντα και Βασιλική Κολλίγρη.
 
Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 25 σπουδαστές,  11 τουριστικών σχολών προερχόμενες από Ελβετία, Γαλλία, Πακιστάν, Κύπρο, Πορτογαλία, Ισπανία, Γερμανία, Ολλανδία, Σλοβενία, Ρωσία. Ενώ η σχολή μας ήταν η μοναδική που εκπροσώπησε την Ελλάδα!
 
Οι σπουδαστές βίωσαν μία εξαιρετική εμπειρία, στην οποία κλήθηκαν να εξέλθουν από την ζώνη ασφαλείας τους, να συνεργαστούν και να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά, με διαφορετικούς ανθρώπους, διαφορετικής εθνικότητας και κουλτούρας ενισχύοντας την προσωπική τους δύναμη και αυτοπεποίθηση!
Λάβαμε πολλά συγχαρητήρια για το εξαιρετικό εκπαιδευτικό επίπεδο των σπουδαστών μας από τους διοργανωτές του Διαγωνισμού.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους καθηγητές μας που προπόνησαν τους σπουδαστές κα. Κατερίνα Καστρουνή, κα. Δέσποινα Σαλτουρίδου, κο. Εμμανουήλ Αρβανίτη.
Για άλλη μία φορά αποδεικνύουμε την δύναμη της τουριστικής εκπαίδευσης και αναδεικνύουμε τον τουριστικό προορισμό της Δωδεκανήσου!
 
Με εκτίμηση
Η διευθύντρια της Anko Ρόδου                                                                 
Στεργία Έψιμου                
Top