Χρήστος Γιατράκος - EXECUTIVE CHEF
← ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Χρήστος Γιατράκος

EXECUTIVE CHEF

Ο Χρήστος Γιατράκος είναι απόφοιτος του τμήματος «Μαγειρική Τέχνη – Αρχιμάγειρας Chef» σχολής μαγειρικής τέχνης διετούς φοίτησης. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια εξειδίκευσης στον κλάδο της γαστρονομίας όπως και προχωρημένα προγράμματα σπουδών της μαγειρικής τέχνης.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα εργαζόμενος ως βοηθός μάγειρα στα Celebrity Caterings, στη συνέχεια μπήκε στον κόσμο των ξενοδοχείων ξεκινώντας από το Theoxenia Palace και συνεχίζοντας στο Starwood Astir Palace στη θέση του Ά μάγειρα.
 
Έχει εργαστεί στα εστιατόρια Hooters των Αθηνών ως Ά μάγειρας το 2010 – 2011. Από το 2012 και έπειτα εργάζεται σε εστιατόρια και ξενοδοχεία με μεσογειακή και ιταλική κάρτα. Εργάστηκε ως Α’ μάγειρας στο εστιατόριο Soleto, ενώ από το 2015 έως το 2019 ανέλαβε την οργάνωση και τη λειτουργία της κουζίνας του εστιατορίου Ramino στη Γλυφάδα.
 
Από το 2019 έως και σήμερα εργάζεται ως chef στο εστιατόριο Avanti στην Κω, ενώ παράλληλα είναι εκπαιδευτικός στην τουριστική σχολή ΑΝΚΟ Κω, εκπαιδεύοντας τους σπουδαστές της σχολής στα τμήματα Gourmet Μαγειρικής και ΙΕΚ Μαγειρική Τέχνη – Αρχιμάγειρας Chef.
Top