Βαλάντης Χρυσάκης - EXECUTIVE CHEF
← ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Βαλάντης Χρυσάκης

EXECUTIVE CHEF

Ο Βαλάντης Χρυσάκης είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου, στην οποία φοίτησε στο τμήμα Μαγειρική Τέχνη – Αρχιμάγειρας Chef (2002 – 2004. Στην πορεία της επαγγελματικής του καριέρας, έχει εργαστεί τόσο σε εστιατόρια όσο και σε ξενοδοχεία.

Ολοκληρώνοντας την πρακτική του άσκηση σε 5* ξενοδοχείο της Κω, συνέχισε εργαζόμενος στο Ιταλικό εστιατόριο Angeli Di Roma της Ρόδου. Οι κουζίνες όμως των ξενοδοχείων των τράβηξαν και από το 2005 έως και σήμερα εργάζεται σε ξενοδοχεία της Δωδεκανήσου. Ξεκίνησε ως μάγειρας στο Kipriotis Panorama Hotel & Suites και στη συνέχεια στο Lindos Imperial στη Ρόδο. Το 2010 μπήκε στην μπριγκάντα του Oceanis Beach Resort στην Κω, στο οποίο ανέλαβε τη θέση του sous chef το 2013.

Ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις της αγοράς και πάντοτε στοχεύοντας στο βέλτιστο αποτέλεσμα της εργασίας του, μετεκπαιδεύεται συνεχώς μέσα από σεμινάρια εξειδίκευσης στη μαγειρική τέχνη και παράλληλα στην υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων και του χώρου εργασίας.

Από το 2017 εργάζεται στο Diamond Deluxe Hotel ως Executive Chef, ενώ παράλληλα είναι καθηγητής στα προγράμματα ΙΕΚ και ΚΔΒΜ2 στον τομέα της Μαγειρικής στην ΑΝΚΟ

Top