Free cookie consent management tool by TermsFeed

Για 2η συνεχή χρονιά με ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ αποκλειστικά από την ΑΝΚΟ Ρόδου και από τον Head Chef του Artisanal Restaurant Δημητριάδη Δημήτρη!

Φιλοσοφία του σεμιναρίου

Είναι η δημιουργία πιάτων που ξεπερνούν σε έννοια, εμφάνιση και γεύση το «στημένο πιάτο».  Προχωράμε σε δημιουργικά πιάτα με προσιτή γεύση, εικόνα και τιμή, χρησιμοποιώντας υλικά της εποχής με σύγχρονες τεχνικές μαγειρικής. Οι τεχνικές που θα παρουσιαστούν εστιάζουν στην γεύση και στην υφή.
Με την παρακολούθηση του παρόντος σεμιναρίου θα μπορέσετε να γνωρίσετε εύκολες και χρήσιμες τεχνικές τις οποίες να εφαρμόσετε άμεσα στις συνταγές σας δημιουργώντας νέα πιάτα.

Θα παρουσιαστούν

1η Ημέρα | 4 πρώτα πιάτα

  • Γιουβαρλάκια με πουρέ τοπιναμπουρ και φρέσκια τρούφα
  • Καπνιστό χέλι τυλιγμένο σε κανταΐφι, σταμναγκαθι, φασόλια ενταμάμε , πράσινο μήλο και βινεγκρέτ μπέικον
  • Μουσακάς με μπεσαμέλ αγκινάρας
  • Φέτα στο “αλουμινόχαρτο”

2η Ημέρα | 4 κυρίως πιάτα 

  • Κοτόπουλο παστιτσάδα με νιόκι γραβιέρας
  • Σουτζουκάκια χταπόδι με φάβα και chutney κάπαρης
  • Μπούτι πάπιας μπραιζε με μακαρούνες
  • Pain feuilleté
  • Κοκ με κρέμα λεμονιού  , φράουλες ,σορμπέ φράουλα και σάλτσα σοκολάτας

Λίγα λόγια για τον εισηγητή

Η Ντίνα Νικολίτση έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων, που αφορούν την σύνθεση και τα είδη cocktails αλλά και διοίκηση bar, έχοντας πλήθος πανελλήνιων διακρίσεων, ενώ έχει  επιλεχτεί  από την Διεθνή Ένωση Μπαρτεντερ (ΙΒΑ) ως επίσημη συνεργάτης για σεμινάρια Train the trainer.

Στην πορεία της στο χώρο έχει συνεργαστεί με γνωστά καταστήματα της Αθήνας, της Ρόδου και του Λονδίνου όπως το Hilton Metropole ως bar manager αλλά και το Nightjar, ψηφισμένο ως το 2ο καλύτερο cocktail bar στον κόσμο για το 2013.

Σήμερα εργάζεται στο Villa Di Mare Group ως Head Bartender – Bar Manager και ως καθηγήτρια Bartending στην τουριστική σχολή Anko Ρόδου.

Τέλος η Ντίνα Νικολίτση έχει γράψει 4 βιβλία για μπαρ τα οποία αναμένεται να εκδοθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Top