Σε ποιους απευθύνεται
Σε επαγγελματίες μάγειρες και επαγγελματίες του χώρου της εστίασης που θέλουν να ανανεώσουν και να αναβαθμίσουν το μενού τους. Σε σπουδαστές των τμημάτων Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής. Ακόμη, το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν ερασιτέχνες μάγειρες που επιθυμούν να ανοίξουν τους γαστρονομικούς τους ορίζοντες.
Στο τέλος του σεμιναρίου, όλοι οι συμμετέχοντας θα παραλάβουν βεβαίωση παρακολούθησης και βιβλίων συνταγών.
Συνταγές
- Σαλάτα σπανάκι με σύγκλινο Μάνης, αυγό ποσέ και μανιτάρια, αρωματισμένα με λάδι μαύρης τρούφας
- Ζεστή σαλάτα με ψητά παντζάρια, φακές, καρύδι και γκοργκοτζόλα
- Σαλάτα με ντοματίνια, ντάκος, καπαρόμηλα, κρεμμύδι τουρσί, σαρδέλες παστές και κρίταμα Σύρου
- Κινόα με γαρίδες, baby φύτρες, κόλιανδρο, αγγούρι και πιπεριές
- Φρέσκες σαλάτες με ανθότυρο, προσούτο Ευρυτανίας, καβουρδισμένο φουντούκι, φύτρες από ραπανάκι και μποράτζα με ντρεσιγκ από ποσαρισμένο σύκο και τζίτζερ
- Σαλάτα σπανάκι, μους φέτας με ταχίνι και λεμόνι, ντρεσινγκ φρέσκου κρεμμυδιού και άνηθου, φύλλο χωριάτικης πίτας
- Σαλάτα μεσκλαν με καπνιστό σολωμό, ξυνόμηλο, ντρεσιγκ πέστο βασιλικού και εσπεριδοειδή
- Σαλάτα Καίσαρα με απάκι Κρήτης