Σε ποιους απευθύνεται
Σε παιδιά ηλικίας 7-12 ετών με όρεξη να μάθουν τα θεωρητικά και πρακτικά μυστικά της ζαχαροπλαστικής τέχνης και να συνδυάσουν το παιχνίδι και την ομαδικότητα με τις γλυκές του δημιουργίες.
Συνταγές
- Σαλάτα σπανάκι με σύγκλινο Μάνης, αυγό ποσέ και μανιτάρια, αρωματισμένα με λάδι μαύρης τρούφας
- Ζεστή σαλάτα με ψητά παντζάρια, φακές, καρύδι και γκοργκοτζόλα
- Σαλάτα με ντοματίνια, ντάκος, καπαρόμηλα, κρεμμύδι τουρσί, σαρδέλες παστές και κρίταμα Σύρου
- Κινόα με γαρίδες, baby φύτρες, κόλιανδρο, αγγούρι και πιπεριές
- Φρέσκες σαλάτες με ανθότυρο, προσούτο Ευρυτανίας, καβουρδισμένο φουντούκι, φύτρες από ραπανάκι και μποράτζα με ντρεσιγκ από ποσαρισμένο σύκο και τζίτζερ
- Σαλάτα σπανάκι, μους φέτας με ταχίνι και λεμόνι, ντρεσινγκ φρέσκου κρεμμυδιού και άνηθου, φύλλο χωριάτικης πίτας
- Σαλάτα μεσκλαν με καπνιστό σολωμό, ξυνόμηλο, ντρεσιγκ πέστο βασιλικού και εσπεριδοειδή
- Σαλάτα Καίσαρα με απάκι Κρήτης