O Chef Τσιόγκας Βασίλειος θα επισκεφθεί το νησί της Ρόδου για μία μοναδική παρουσίαση αυθεντικής «Ιταλικής Πίτσας» και «Pinsa Romana» με σκοπό να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στην παρασκευή της ζύμης, το άνοιγμα, το στόλισμα αλλά και το τέλειο ψήσιμο αυτής.

Θα μιλήσει για τις τεχνικές παρασκευής του ζυμαριού αλλά και για τους τρόπους προώθησης του προϊόντος. Επίσης θα μας διδάξει φρέσκα ζυμαρικά. Το σεμινάριο το στηρίζει η εταιρεία Global Foods

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε σπουδαστές Μαγειρικής Β έτος και απόφοιτους και ταχύρρυθμα τμήματα και σε καθηγητές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής της ANKO.

Top