Free cookie consent management tool by TermsFeed
ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Μετά και το τέλος των καλοκαιρινών προγραμμάτων δημιουργικότητας και γεύσης με τα τμήματα Junior Pastry Chef και Junior Chef, η αγαπημένη σας σχολή Anko, η Νο 1 σχολή μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, διοργανώνει για τους μικρούς μας φίλους καινούργια σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής για την χειμερινή περίοδο 2025-2026. Βασική αρχή η υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους της κουζίνας και του ζαχαροπλαστείου ώστε το παιχνίδι να ολοκληρώνεται σε στέρεες βάσεις. Αν είσαι λάτρης της ζαχαροπλαστικής κάνε άμεσα την εγγραφή σου στο πρόγραμμα και συνδύασε το παιχνίδι, την ομαδικότητα, την δημιουργία με τα απίθανα γλυκά που θα φτιάξεις δίπλα στους καταξιωμένους Pastry Chef της σχολής μας.

Τα παιδιά αναπτύσσουν ομαδικότητα, δημιουργική σκέψη και ακρίβεια σε πραγματικά ζαχαροπλαστεία και δημιουργούν επαγγελματικές συνταγές.

Θεματολογία

Κέικ διαφορετικών γεύσεων (γλυκών αλμυρών), διάφοροι τύποι ψωμιών, κρέπες, τάρτες, μπισκότα διαφόρων γεύσεων, pancakes, προφιτερόλ, τούρτες.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε παιδιά ηλικίας 7-12 ετών με όρεξη να μάθουν τα θεωρητικά και πρακτικά μυστικά της ζαχαροπλαστικής τέχνης και να συνδυάσουν το παιχνίδι και την ομαδικότητα με τις γλυκές του δημιουργίες. 

Λίγα λόγια για τον εισηγητή

Οι καθηγητές είναι καταξιωμένοι pastry chef με πλούσια επαγγελματική και διδακτική εμπειρία.

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ρόδος:
Top