Θεματολογία
Ενδεικτική θεματολογία:
Κέικ καρότου, Cupcake βατόμουρο, Κομμάτι δραστηριοτήτων, Soft cookies, Sable βανίλιας, Moelle, Πασχαλινά κουλούρια, Κόψιμο soft, Kόψιμο sable, Σάμαλι, Πανακότα, Σάλτσα φρούτα του δάσους, Τυρόψωμα, Τάρτα μήλου, Ψωμάκι βιενέζικο, Αλμυρό κέικ, Προφιτερόλ, Ψωμί polenta,Ψωμί με σοκολάτα και καρύδι, Λαγάνα, Cinnamon Rolls, Παιχνίδια σοκολάτας, Κρέμα πιάτου βανίλια, Black forest τούρτα, Κρέμα πιάτου σοκολάτας.
Σε ποιους απευθύνεται
Σε παιδιά ηλικίας 7-12 ετών με όρεξη να μάθουν τα θεωρητικά και πρακτικά μυστικά της ζαχαροπλαστικής τέχνης και να συνδυάσουν το παιχνίδι και την ομαδικότητα με τις γλυκές του δημιουργίες.
Λίγα λόγια για τον εισηγητή
Οι καθηγητές είναι καταξιωμένοι chef και pastry chef με πλούσια επαγγελματική και διδακτική εμπειρία.
ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
Ρόδος: