Θεματολογία
Κέικ διαφορετικών γεύσεων (γλυκών αλμυρών), διάφοροι τύποι ψωμιών, κρέπες, τάρτες, μπισκότα διαφόρων γεύσεων, pancakes, προφιτερόλ, τούρτες.
Μετά και το τέλος των καλοκαιρινών προγραμμάτων δημιουργικότητας και γεύσης με τα τμήματα Junior Pastry Chef και Junior Chef, η αγαπημένη σας σχολή Anko, η Νο 1 σχολή μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, διοργανώνει για τους μικρούς μας φίλους καινούργια σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής για την χειμερινή περίοδο 2025-2026. Βασική αρχή η υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους της κουζίνας και του ζαχαροπλαστείου ώστε το παιχνίδι να ολοκληρώνεται σε στέρεες βάσεις. Αν είσαι λάτρης της ζαχαροπλαστικής κάνε άμεσα την εγγραφή σου στο πρόγραμμα και συνδύασε το παιχνίδι, την ομαδικότητα, την δημιουργία με τα απίθανα γλυκά που θα φτιάξεις δίπλα στους καταξιωμένους Pastry Chef της σχολής μας.
Τα παιδιά αναπτύσσουν ομαδικότητα, δημιουργική σκέψη και ακρίβεια σε πραγματικά ζαχαροπλαστεία και δημιουργούν επαγγελματικές συνταγές.
Κέικ διαφορετικών γεύσεων (γλυκών αλμυρών), διάφοροι τύποι ψωμιών, κρέπες, τάρτες, μπισκότα διαφόρων γεύσεων, pancakes, προφιτερόλ, τούρτες.