ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Hands on σεμινάριο με τον Andrey Kanakin Πρωταθλητή κόσμου στα Γλυπτά σοκολάτας

Παρακολουθείστε το βίντεο από το περσινό΄του σεμινάριο "Μοντέρνα Ζαχαροπλαστική"

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε επαγγελματίες Ζαχαροπλάστες και Σπουδαστές Μαγειρικής

Συνοπτικό πρόγραμμα

  •  Θα μάθετε να δουλεύετε με τη σοκολάτα, 
  •  Θα μάθετε να δουλεύετε και να εξασκείστε πάνω σε συγκεκριμένα σχέδια 
  •  Και θα κατανοήσετε τα ζητήματα  που θα αντιμετωπίσετε σχετικά με: δύναμη, ακαμψία, δέσιμο, ελαστικότητα, πλαστικότητα και ευθραυστότητα πάνω στα γλυπτά
Επίσης θα αποκτήσετε δεξιότητες σχετικά με  :
  • Τη δημιουργία ενός σοκολατένιου γλυπτού, παράγοντας ξεχωριστά το κάθε κομμάτι του γλυπτού
  • Τη δημιουργία μιας ισχυρής αλλά ταυτόχρονα κομψής βάσης ενός γλυπτού, η ο οποία να διαθέτει πλαστικότητα και να είναι σε θέση να αντέξει τα βαριά μέρη που θα τοποθετηθούν πάνω
  • Τη παρασκευή καλουπιών για σοκολάτα με διαφορετικά υλικά 
  • Εκμάθηση διαφορετικών τεχνικών για τη δημιουργία, την προσκόλληση, τη μοντελοποίηση, το σκάλισμα και τον ψεκασμό του γλυπτού. 
 Τέλος ο Kanakin θα σας δείξει τις τις τεχνικές και τις συμβουλές  που έχει αποκτήσει κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του εξέλιξης 

Λεπτομέρειες Σεμιναρίου

Ο κάθε συμμετέχοντας θα δημιουργήσει τον βάτραχο της εικόνας
Στην λήξη του σεμιναρίου ο καθένας θα λάβει το γλυπτό του.

Λίγα λόγια για τον εισηγητή

Ο Andrey είναι ειδήμων στη μοντέρνα διεθνή ζαχαροπλαστική στην Ρωσία. Έχει σπουδάσει στην Lenotre, στο ENSP School, the school Bellouet conseil, Academy of chocolate, School of Caramel Stephanie Klein, Course Stephanie Leroux MOF2044 “Chocolate composition”, Course Guillaume Mabileau MOF 2011.

Πρόσφατα ίδρυσε την δική του σχολή Ζαχαροπλαστικής και εργαστήριο στην Μόσχα, όπου καλεσμένοι του είναι και ζαχαροπλάστες διεθνούς φήμης διεξάγοντας υψηλού επιπέδου Masterclasses. 

Κάτοχος πολλών μεταλλίων
2013 - Ασημένιο μετάλλιο σε Ρωσικό διαγωνισμό «World Chocolate Masters
2014 - Ασημένιο μετάλλιο στο διαγωνισμό «Moscow Confectioner 2014»
2015 - Χρυσό μετάλλιο στο Ρωσικό διαγωνισμό «World Chocolate Masters»
2015 - Νικητής στο παγκόσμιο διαγωνισμό Chocolate Masters 2015 στην κατηγορία «Or Noir» 
2019 - Χρυσό μετάλλιο στον Διαγωνισμό  «Coupe du monde de la patisserie”

Top