Σε ποιους απευθύνεται
Απευθύνεται σε επαγγελματίες Ζαχαροπλάστες και Σπουδαστές Μαγειρικής
Ενδεικτικές Διδασκόμενες Ενότητες
- Ανατομία – Φυσιολογία
- Δερματολογία
- Στοιχεία Χημείας Κοσμετολογία
- Ειδικά θέματα φυσικής
- Χρωματολογία
- Αισθητική άκρων – Μανικιούρ Πεντικιούρ Ονυχοπλαστική
- Απεικόνιση & ανάλυση Βάδισης
- Αρχές Μάλαξης Ι & ΙΙ
- Ψυχολογία Επαγγελματική δεοντολογία
- Διαιτολόγια
- Οργάνωση καταστήματος Marketing
- Πρώτες βοήθειες – Υγιεινή και Ασφάλεια εργασιακού χώρου
- Αισθητική ενδοκρινολογία
- Κινησιολογία
- Γυμναστική
- Παθολογία – Φαρμακολογία
- Τεχνολογία Ποδολογίας
- Ορθοπεδική
- Πρακτικές ασκήσεις Ποδολογίας
- Εφαρμοσμένη φυσικοθεραπεία
- Στατικές διαταραχές
Λεπτομέρειες Σεμιναρίου
Λίγα λόγια για τον εισηγητή
Ο Andrey είναι ειδήμων στη μοντέρνα διεθνή ζαχαροπλαστική στην Ρωσία. Έχει σπουδάσει στην Lenotre, στο ENSP School, the school Bellouet conseil, Academy of chocolate, School of Caramel Stephanie Klein, Course Stephanie Leroux MOF2044 “Chocolate composition”, Course Guillaume Mabileau MOF 2011.
Πρόσφατα ίδρυσε την δική του σχολή Ζαχαροπλαστικής και εργαστήριο στην Μόσχα, όπου καλεσμένοι του είναι και ζαχαροπλάστες διεθνούς φήμης διεξάγοντας υψηλού επιπέδου Masterclasses.
Κάτοχος πολλών μεταλλίων
2013 - Ασημένιο μετάλλιο σε Ρωσικό διαγωνισμό «World Chocolate Masters
2014 - Ασημένιο μετάλλιο στο διαγωνισμό «Moscow Confectioner 2014»
2015 - Χρυσό μετάλλιο στο Ρωσικό διαγωνισμό «World Chocolate Masters»
2015 - Νικητής στο παγκόσμιο διαγωνισμό Chocolate Masters 2015 στην κατηγορία «Or Noir»
2019 - Χρυσό μετάλλιο στον Διαγωνισμό «Coupe du monde de la patisserie”