Free cookie consent management tool by TermsFeed

Καθώς η γιορτή του Πάσχα πλησιάζει, ξεκινήστε ένα γαστρονομικό ταξίδι που, όχι μόνο θα ανεβάσει τις εορταστικές σας στιγμές, αλλά θα σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό πασχαλινό μενού για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ο Executive Chef Ιωάννης Στρόμπουλος θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Από την επιλογή των πιο φρέσκων υλικών μέχρι την εκμάθηση τεχνικών μαγειρικής, θα λάβετε πρακτικές οδηγίες που θα διασφαλίσουν ότι τα πιάτα σας θα είναι νόστιμα αλλά και οπτικά εντυπωσιακά.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ

Αναβαθμίστε τις μαγειρικές σας δεξιότητες και εντυπωσιάστε τους αγαπημένους σας με μια γιορτή που δεν θα ξεχάσουν.

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πασχαλινό Μενού:

  • Τσιγεροσαλμάδες
  • Αρνάκι αλά χασάπα
  • Κατσικάκι με πατάτες στο φούρνο
  • Ραβανί

ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ

  • Θα ανακαλύψετε τα μυστικά της δημιουργίας του τέλειου εορταστικού μενού 
  • Θα μάθετε αγαπημένες συνταγές και γαστρονομικά μυστικά από τον έμπειρο chef μας. Αυτές οι συνταγές έχουν επιμεληθεί για να αναδείξουν τις γεύσεις τις εποχής, διασφαλίζοντας ότι το γιορτινό σας τραπέζι θα γίνει ένα γαστρονομικό αριστούργημα. 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Εξασφαλίστε τη θέση σας σε αυτήν την αποκλειστική γαστρονομική εμπειρία. 
Καλέστε στο 22410 62488 ή στείλετε email στο info@anko.edu.gr
Βιαστείτε, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες και αυτή είναι μια ευκαιρία που δεν θα θέλετε να χάσετε!
 

Αυτές τις γιορτές ξετυλίξτε το δώρο της μαγειρικής μαεστρίας και δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές γύρω από το τραπέζι. Ελάτε μαζί μας στο Σεμινάριο Μαγειρικής Γαστρονομίας για Ερασιτέχνες και κάντε αυτή τη γιορτινή περίοδο πραγματικά ξεχωριστή για εσάς και τους αγαπημένους σας.

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ρόδος:
Top