Βασίλης Αδαμίδης - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ-ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ
← ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Βασίλης Αδαμίδης

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ-ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ

Έτος αποφοίτησης 2017

Από μικρή ηλικία τριγυρνούσα μέσα στην κουζίνα της οικογενειακής επιχείρησης. Ο κόσμος της μαγειρικής μου φαινόταν ένας κόσμος μαγικός, με ποικιλία χρωμάτων, γεύσεων και μυρωδιών, που κέντριζαν πάντα την περιέργειά μου.

Η επιθυμία μου να ακολουθήσω την καριέρα του Chef ήταν συνειδητή, η επιλογή μου να σπουδάσω στην ΑΝΚΟ με δικαίωσε. Μέσω της φοίτησης του στην ΑΝΚΟ γνώρισα κορυφαίους chef με διεθνείς επιτυχίες στην καριέρα τους. Το αποτέλεσμα ήταν να μετατραπεί η μαγειρική σε πραγματικό πάθος για εμένα, το οποίο υποστηρίχθηκε από το σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό της σχολής και από τους ανθρώπους μέσα στην Anko.  
 

Η θέση μου στην κουζίνα ενός βραβευμένου εστιατορίου και η φιλοσοφία που μου έχει καλλιεργήσει η σχολή να θέτων διαρκώς νέους στόχους δεν μου αφήνουν περιθώριο να μείνω μέτριος, αλλά κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος και να εξελίσσομαι.

 
Σήμερα εργάζομαι ως μάγειρας,  στο βραβευμένο με χρυσό σκούφο εστιατόριο Noble του 5 αστέρων ξενοδοχείου Elysium Resort& Spa. Παράλληλα έχω διακριθεί ως ο καλύτερος Chef Δωδεκανήσου στους προκριματικούς αγώνες εκπροσώπησης του Νοτίου Αιγαίου στον διαγωνισμό European Young chef 2018.  Ως μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων η σχολή παραμένει δίπλα μου και με στηρίζει ώστε να συμμετέχω και να διακρίνομαι σε διαγωνισμούς, αλλά και σε ό,τι άλλο χρειαστώ.
Top