Στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της ΑΝΚΟ βραβεύτηκαν με υποτροφίες οι σπουδαστές που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στο 1ο έτος
-
Για την ειδικότητα Hotel Managemet Αννα Καρελλα
-
Για την ειδικότητα Ζαχαροπλαστικης Τεχνης Νίκος Αρβανίτης
-
Για την ειδικότητα Μαγειρικης Γιώργος Ραφτόπουλος – Ραφτόγλου
-
Για την ειδικότητα Αισθητικης και Μακιγιαζ Τσαμπίκα Κυριακή Τακτικοπουλου
Ευχαριστούμε και τον R&d Chef Δημήτρη Κονταράτο με το εργαστήριο Giafka για το δώρο στους βραβεύσαντες Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής