Free cookie consent management tool by TermsFeed
Το ΙΕΚ Anko συμμετέχει στο Πρόγραμμα Υποτροφιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
← Όλα τα Νέα

Το ΙΕΚ Anko συμμετέχει στο Πρόγραμμα Υποτροφιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την εκπαιδευτική υποστήριξη παιδιών των ευαίσθητων οικονομικά οικογενειών, το ΙΙΕΚ Anko διαθέτει 2 υποτροφίες φοίτησης για την ακαδημαϊκή περίοδο 2021-2022, οι οποίες θα καλύπτουν πλήρως τα δίδακτρα του α’ έτους, μια στη σχολή της Ρόδου και μια στη σχολή της Κω.
 
Οι υποψήφιοι μπορούν να επιλέξουν την ειδικότητα ΙΕΚ που επιθυμούν: Τεχνικός Μαγειρικής - Chef, Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας, Hotel Management, Τεχνικός Αισθητικής και Άκρων. Η φοίτηση διαρκεί δύο έτη και ο σπουδαστής λαμβάνει αναγνωρισμένο δίπλωμα και κρατική πιστοποίηση.
 
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μαζί με τα σχετικά έγγραφα έως και την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 13:00 στο Τμήμα Διά Βίου Μάθησης, Υποστήριξης της Εκπαίδευσης & Απασχόλησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο (Διεύθυνση: Γεωργίου Μαύρου 2 – Ζέφυρος, Κτίριο Δ.Ο.Υ. Ρόδου, 3ος όροφος, υπόψη κ. Χριστίνας Λόη)
1. Αυτοπροσώπως και μετά από ραντεβού (τηλ. 22413 64757)
2. Ταχυδρομικά (στην παραπάνω διεύθυνση)
3. Ηλεκτρονικά (hr.loi@rho.pnai.gov.gr)
 
Για τη συμμετοχή των υποψηφίων απαιτείται η υποβολή των κάτωθι δικαιολογητικών:
α) Aίτηση για χορήγηση υποτροφίας (διαθέσιμη στην Ιστοσελίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου www.pnai.gov.gr στη διαδρομή YΠΟΤΡΟΦΙΕΣ).
β ) Απολυτήριο Λυκείου
γ) Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας
δ) Αντίγραφο του τελευταίου εκκαθαριστικού Εφορίας (Ε1) των γονέων.
Η ανάδειξη των υποτρόφων πραγματοποιείται με Απόφαση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με βάση κοινωνικοοικονομικά και ακαδημαϊκά κριτήρια (βαθμός απολυτηρίου Λυκείου).
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τους όρους και τις προϋποθέσεις απόδοσης των υποτροφιών στην Ιστοσελίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (www.pnai.gov.gr στη διαδρομή YΠΟΤΡΟΦΙΕΣ).

 
Το δικαίωμα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς και η υποχρέωση των ίσων ευκαιριών για όλα τα παιδιά, όλων των νησιών, μικρών και μεγάλων, αποτελεί καθήκον όλων μας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΙΕΚ Anko:
  • 22410 62488, Γ. Σεφέρη 78-80, Ρόδος
  • 22420 26900, Ελευθερίου Βενιζέλου 79, Κως
 
Top