Free cookie consent management tool by TermsFeed
𝝚πιστολή προς Δ.ΥΠ.Α. από την Πανελλήνια Ένωση ΚΔΒΜ
← Όλα τα Νέα

𝝚πιστολή προς Δ.ΥΠ.Α. από την Πανελλήνια Ένωση ΚΔΒΜ

𝝚πιστολή στον Διοικητή της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης Δ.ΥΠ.Α. απέστειλε η Πανελλήνια Ένωση Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στον θετικό απολογισμό της υλοποίησης των προγραμμάτων αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακαρτάτισης, 
 
Σε λιγότερο από ένα χρόνο καταρτίστηκαν και πιστοποιήθηκαν περισσότεροι από 110.000 άνεργοι και εργαζόμενοι μέσα από τα προγράμματα της ΔΥΠΑ. Ο θεσμός ενίσχυσε μεταξύ άλλων την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα.
 
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, τους συναδέλφους αλλά και όσους έκαναν αυτά τα προγράμματα πραγματικότητα. Η δέσμευσή σας για τη δια βίου μάθηση και την ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων σε κρίσιμους τομείς είναι πραγματικά αξιέπαινη. Δεν διαμορφώνετε μόνο καριέρες αλλά και συμβάλλετε σε ένα βιώσιμο και καινοτόμο μέλλον. 
Σας ευχαριστούμε για την αταλάντευτη υποστήριξη, την τεχνογνωσία και το πάθος σας για την εκπαίδευση. Μαζί, ανοίγουμε το δρόμο για ένα φωτεινότερο, πιο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό που είναι έτοιμο για τις προκλήσεις του αύριο.
 
Top