Free cookie consent management tool by TermsFeed
Παράταση Περιοριστικών Μέτρων έως 7 Δεκεμβρίου
← Όλα τα Νέα

Παράταση Περιοριστικών Μέτρων έως 7 Δεκεμβρίου

 
Η πρόσφατη πορεία των επιδημιολογικών κρουσμάτων επέφερε έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού. Ως εκ τούτου, παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα έως τις 7 Δεκεμβρίου 2020 με Κοινή Υπουργική Απόφαση.
 
Οι εκπαιδευτικές δομές της χώρας στο σύνολο τους θα συνεχίσουν να λειτουργούν έως τότε με τηλε-εκπαίδευση (χρήση μεθόδων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης).
 
Τα μαθήματα (θεωρητικά και εργαστηριακά) πραγματοποιούνται αποκλειστικά με τη χρήση μεθόδων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης/κατάρτισης σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα και ο εκπαιδευτής καταγράφει τη συμμετοχή/παρουσία των καταρτιζομένων/εκπαιδευομένων μέσω της ανταπόκρισής τους στη διαδικασία τηλε-εκπαίδευσης. Η διοίκηση της εκπαιδευτικής δομής πιστοποιεί τη συμμετοχή των εκπαιδευτών στη διαδικασία της τηλε-εκπαίδευσης.
 
Η Anko με σεβασμό πάντοτε προς τις κυβερνητικές αποφάσεις και την προστασία της δημόσιας υγείας ακολουθεί τις κατευθυντήριες γραμμές ψηφιακής εκπαίδευσης και αναμένει με χαρά να καλωσορίσει ξανά στις εγκαταστάσεις της όλα τα μέλη της οικογένειας της σχολής.

 

Top