Free cookie consent management tool by TermsFeed
Με τη ματιά στις νέες τάσεις το Open Day 2022
← Όλα τα Νέα

Με τη ματιά στις νέες τάσεις το Open Day 2022

Ανοιχτή Συνάντηση Γνωριμίας “Open Day” διοργανώθηκε στις 20/7 εν όψει της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς 2022-2023. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν υποψήφιοι που επιθυμούν  μια επιτυχημένη καριέρα στα Τουριστικά Επαγγέλματα.
Τους υποψήφιους υποδέχτηκαν η Διοίκηση του Ομίλου και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό της ΑNKO που αποτελείται από υψηλόβαθμα στελέχη του κλάδου. Παρουσιάστηκαν οι ειδικότητες σπουδών και οι επαγγελματικές προοπτικές ενώ τα προσκεκλημένα στελέχη απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε ο επιτυχημένος Επαγγελματικός Προσανατολισμός και το χτίσιμο καριέρας που πραγματοποιείται από την Caree Coach Βασιλεία Καμπούρη. 
Οι υποψήφιοι ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και είχαν επίσης τη γευστική χαρά να δοκιμάσουν ιδιαίτερες γεύσεις από τους επαγγελματίες Pastry Chef που διδάσκουν στη Σχολή.
Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο κος Αγαπητός Ξάνθης Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και πρώην προϊστάμενος της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού, ο οποίος παρουσίασε την δυναμική και την εξέλιξη του τουριστικού κλαδου.
Top