Free cookie consent management tool by TermsFeed
Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση ΑΝΚΟ Κω 2018
← Όλα τα Νέα

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση ΑΝΚΟ Κω 2018


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια φορά, η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της σχολής της ΑΝΚΟ στην Κω. Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί ορόσημο για την ΑΝΚΟ καθώς οι προετοιμασίες ξεκινούν από πολύ νωρίς, με στόχο το άριστο αποτέλεσμα.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Τουριστικής Βιομηχανίας της Δωδεκανήσου, εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας, οι γονείς και οι φίλοι των σπουδαστών μας.
 
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα εδέσματα που προετοίμασαν οι σπουδαστές των τμημάτων Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, ενώ απόλαυσαν διάφορα cocktails. Η βραδιά συνοδεύτηκε υπό τους ήχους μουσικής ανεβάζοντας το κέφι και τη διάθεση όλων!
 
Μια από τις σημαντικότερες στιγμές της βραδιάς, ήταν η απονομή των υποτροφιών στους μαθητές που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους, το ήθος τους και τον επαγγελματισμό τους.
 
Αριστεύσαντες μαθητές:
Βολακά Ζινέτ (σπουδάστρια Hotel Management)
Χαλτζίδη Αναστασία (σπουδάστρια Hotel Management)
Ιωάννα Σαλλή (Σπουδάστρια ΙΕΚ Μαγειρικής)
Κρητικού Καλλιόπη (Σπουδάστρια ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής)
 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στο να διοργανώσουμε μια εξαιρετική βραδιά η οποία έμεινε σε όλους μας αξέχαστη.
 
Ευχαριστούμε θερμά τους σπουδαστές τόσο των τμημάτων του ΙΕΚ καθώς και των ταχύρρυθμων προγραμμάτων. Ακόμη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους καθηγητές της σχολής:
Κο Χαντζαρίδη Δανιήλ (Chef)
Κο Αυγουλλά Γιάννη (Chef)
Κο Πρωτοψάλτη Παναγιώτη (Pastry chef)
Κο Βρεττάκο Γιάννη (Αρτοποιό)
Κο Δρετάκη Γιώργο (Bar chef)
Top