Free cookie consent management tool by TermsFeed
Κατέθεσε το βιογραφικό σου στην πλατφόρμα της ΕΞΡ εν όψει της νέας τουριστικής σεζόν
← Όλα τα Νέα

Κατέθεσε το βιογραφικό σου στην πλατφόρμα της ΕΞΡ εν όψει της νέας τουριστικής σεζόν

Τα θετικά προμηνύματα για την τουριστική σεζόν 2023 είναι πλέον τα νέα δεδομένα πάνω στα οποία βασίζεται ο σχεδιασμός όλων των φορέων και επαγγελματιών της τουριστικής βιομηχανίας. Σε αυτό το αισιόδοξο πλαίσιο κίνησης, είναι η κατάλληλη στιγμή για όλους τους ενδιαφερόμενους να αναζητήσουν εργασία και μάλιστα στο νησί της Ρόδου που αποτελεί έναν από τους πιο εδραιωμένους και δημοφιλείς προορισμούς.
 
Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου πρωτοπορεί στη δυναμική Διασύνδεση των εργαζομένων, με τα Μέλη της, λειτουργώντας την πρώτη πλατφόρμα Εύρεσης Εργασίας στα Ξενοδοχεία της Ρόδου, για επαγγελματίες ή μη, όπου ο ενδιαφερόμενος καταθέτοντας το βιογραφικό του σε λιγότερο από 5 λεπτά, αποκτά αυτόματα πρόσβαση σε περισσότερα από 500 ξενοδοχεία και 4.000+ νέες θέσεις εργασίας.
 
Συγκεκριμένα, μέσω της εφαρμογής που υπάρχει στην ιστοσελίδα www.exr.gr/ergasia, κάθε εργαζόμενος ή απόφοιτος τουριστικής σχολής μπορεί να υποβάλλει το βιογραφικό του, το οποίο γίνεται αυτόματα διαθέσιμο σε όλα τα μέλη της Ε.Ξ.Ρ.
 
Επιπροσθέτως, το γραφείο διασύνδεσης της Ε.Ξ.Ρ. σε συνεργασία με τα μέλη της Ένωσης παρέχει πληροφορίες για τη διευκόλυνση εύρεσης στέγασης.
 
Κατέθεσε και εσύ το βιογραφικό σου στην πλατφόρμα της ΕΞΡ εν όψει της νέας τουριστικής σεζόν και κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου.
 
Top