Free cookie consent management tool by TermsFeed
H  Γ’ Λυκείου του ΕΠΑΛ Παραδεισίου στην Τουριστική σχολή Anko Ρόδου
← Όλα τα Νέα

H Γ’ Λυκείου του ΕΠΑΛ Παραδεισίου στην Τουριστική σχολή Anko Ρόδου


Μια ακόμη επιτυχημένη δράση από τη σχολή ANKO για τους μαθητές ξεκίνησε για την σωστή ενημέρωση σχετικά με την Υγιεινή Διατροφή στο Σχολείο & στο Σπίτι.
 
Τη Πέμπτη 22 Μαρτίου επισκέφθηκαν τη σχολή οι μαθητές της Γ’ λυκείου του ΕΠΑΛ Παραδεισιου, των ειδικοτήτων Οικονομικών και Τουριστικών με τις καθηγήτριες τους.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν από την διατροφολόγο κα.Ματίνα Πουλλή για τις αρχές της σωστής διατροφής, τις ενδεδειγμένες και μη διατροφικές συνήθειες, ενώ ο Τεχνολόγος Τροφίμων και R&D Chef Δημήτρης Κονταράτος, τους ενημέρωσε για τα υγιεινά σνακ & γεύματα ενώ στη συνέχεια οι μαθητές ξεναγήθηκαν στα τμήματα της σχολής.
 
Το μάθημα της Διαιτολογίας και Διατροφής αποτελεί ένα από τα βασικά μαθήματα που διδάσκονται οι φοιτητές της ΑΝΚΟ και περιλαμβάνεται σε όλες τις ειδικότητες σπουδών της. Μια από τις ανάγκες που προέκυψε είναι η έγκαιρη και σωστή ενημέρωση των ατόμων σχετικά με βασικές συμβουλές για την λήψη υγιεινών γευμάτων τα οποία πέραν του οφέλους που προσφέρουν για ευεξία και μακροζωία λειτουργούν και ωφέλιμα για την τόνωση και ενεργητικότητα ώστε το άτομο να είναι λειτουργικό στις απαιτήσεις της καθημερινότητας του.
 
Οι μαθητές μετά την ενημέρωση που έλαβαν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live τα μαθήματα σπουδών των ειδικοτήτων ΙΕΚ Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Αισθητικής και να εμπλακούν στις δραστηριότητές τους λαμβάνοντας μια εμπειρία των επαγγελμάτων που έχουν υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας.
 
Ευχαριστούμε τους καθηγητές και τους μαθητές που μας επισκέφθηκαν καθώς και τους καθηγητές της σχολής που υποστηρίζουν τις δράσεις.
Top